Logo Institut del Teatre

Els alumnes de Direcció i Dramatúrgia presenten les seves creacions al voltant de l'expo "Actrius catalanes del segle xx"

Comparteix

14.1.2016

Cos lloc. Foto Marc Blasco

Tres alumnes de l'especialitat de Direcció Escènica i Dramatúrgia de l'Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) presenten les seves creacions sota el títol L'intèrpret i la coreografia de l'espai arquitectònic el dilluns 18 de gener, a les 19.30 hores, al Palau Robert.

Aquesta és una de les activitats de Dilluns de Teatre, que s’organitza en el marc de l'exposició Actrius catalanes del segle XX, que es pot visitar fins al 28 de març a la Sala 3 del centre d'exposicions de la Generalitat al Passeig de Gràcia.

L'acció arrenca amb la peça Cos, lloc de Verònica Navas que combina moviment i projeccions i que es presenta a l'entrada de la Sala d'Actes de les Cotxeres. Seguirà la proposta d'Alvaro Sanjuán Tots els gossos d'Acteó, interpretada per una ballarina al jardí interior del palau. Tancarà la sessió la proposta de Joan Escrivà-Escolà Vull ser una actriu catalana del segle XX, una peça de vídeo-dansa interpretada al vestíbul d'accés a l'exposició.

L’entrada és gratuïta, amb l'aforament limitat.

Consulteu el programa complet de cada peça aquí

Activitats paral·leles a l'exposició

Durant els sis mesos de durada de l'exposició Actrius catalanes del segle XX que es pot visitar al Palau Robert, l'Institut del Teatre oferirà un seguit d’activitats paral·leles a càrrec de diferents docents, graduats i alumnes. Les activitats es presenten en tres formats:

  • Dilluns de Teatre, representacions d'espectacles sorgits d’assignatures impartides a l’ESAD; 
  • Dijous de Tertúlia, amb taules rodones i conferències al voltant de diversos temes lligats amb l’exposició organitzades per l'Institut del Teatre i l'Institut Català de les Dones;
  • Dissabtes de Taller, amb sessions pràctiques, a càrrec de professors de l’ESAD, dirigides a públic infantil, adult i familiar.


Consulteu el calendari complet d'activitats aquí

L'exposició Actrius catalanes del segle XX es pot visitar al Palau Robert del 27 d’octubre de 2015 al 28 de març de 2016. Més informació aquí.


Continguts relacionats

  • Vull ser una actriu catalana del segle XX
  • Tots els gossos
  • Vídeo expo "Actrius catalanes del segle XX" al Palau Robert

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x