Logo Institut del Teatre

Col·laboració entre el CPD i l’Escola d'Art Superior i Disseny Serra i Abella

Comparteix

7.3.2022

Una de les coreografies de dansa espanyola de la col·laboració. Fotografia: Jordi Vidal

El Conservatori Professional de Dansa (CPD) ha establert una col·laboració amb l'Escola d'Art Superior i Disseny Serra i Abella (EASD) que permetrà treballar en un projecte conjunt estudiants del Grau professional de dansa de l’IT amb estudiants del Cicle formatiu de Grau superior d’Animació d'aquesta escola.

En concret, la dotzena d’estudiants de 2n curs d’Animació del campus Serra i Abella de l'EASD faran una postproducció audiovisual en el marc de l’assignatura Llenguatge i tecnologia de l’audiovisual, a partir de quatre coreografies creades per alumnes de 6è curs de dansa contemporània i dansa espanyola del CPD, les quals es van presentar en les funcions dels tallers lliures de mitjans de febrer.

En el marc d’aquesta col·laboració, els ballarins i ballarines del CPD aniran al plató de chroma key del Centre d'Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) de l’Hospitalet, on els estudiants d’Animació els enregistraran ballant les coreografies. Es farà una gravació en un pla-seqüència de les peces senceres i posteriorment s’enregistraran plans diferents (curts, de detall, etc) per disposar de material suficient per a la postproducció, que els permetrà crear un relat audiovisual sobre cadascuna de les coreografies ben original. Els estudiants de l’EASD també faran un vídeo making of de tot el procés.  

Les dues coreografies de dansa contemporània són “My lord” d’Hugo Real i Tomàs Gispert i de “Chrysalis” de Vera Asunción i Blai López. Pel que fa a les coreografies de dansa espanyola, les seleccionades han estat “¿La maja y el torero?”, d’Adrián Gómez i Maria Martínez i “Éxodo”, de Guillermo Castillo, Yaiza Campanales, Cristina González, Tania Navas, Adrián Gómez, Paula Lages i María Martínez.

Aquesta és la primera vegada que el CPD i l’EASD col·laboren plegats.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x