Logo Institut del Teatre

“Diàlegs entorn les pedagogies des de la dansa” nova publicació electrònica del CSD

Comparteix

3.3.2022

Detall de la portada del llibre “Diàlegs entorn les pedagogies des de la dansa”

El Conservatori Superior de Dansa (CSD) ha editat en format electrònic “Diàlegs entorn les pedagogies des de la dansa”, una publicació que recull diversos escrits generats a partir del Fòrum Virtual de Pedagogia de la dansa “Ensenyar a aprendre – aprendre a ensenyar” que es va dur a terme a l’Institut del Teatre la tardor del 2020.

El fòrum, organitzat entre els mesos de novembre i desembre pel CSD, volia reflexionar sobre la pedagogia en i des del camp de la dansa amb persones vinculades al món de la pedagogia però que no provenen del camp de la dansa per tal d'obrir altres perspectives sobre idees, conceptes i estratègies relacionades amb la tasca d’aprendre i ensenyar.

Així, cada divendres es va abordar un tema –la pedagogia, la pràctica, l’acompanyament, l’avaluació i la pedagogia online–, on docents del CSD dialogaven amb experts d’altres disciplines com la filosofia, la literatura i les arts visuals, entre d’altres.

La present publicació, en format pdf, recull articles, entrevistes, pensaments i reflexions de Nora Ancarola, Constanza Brncic, Alexis Eupierre, Concha Fernández Martorell, Alicia Kopf, Juan Carlos Lérida, Sara López Vicente, Lali Mateu, Carla Moll, Aimar Pérez Galí, Jara Rocha, Neus Sanmartí, Silvia Sant Funk i Jordi Sora.

Podeu completar la informació de les sessions celebrades en aquest apartat web, on trobareu els vídeos de cada una de les sessions, disponibles al canal youtube de l’Institut del Teatre.


Continguts relacionats

  • Portada del llibre “Diàlegs entorn les pedagogies des de la dansa”

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x