Logo Institut del Teatre

Inscripcions obertes a les proves d’accés de l’Escola Superior d’Art Dramàtic

Comparteix

4.5.2022

Imatge d'un dels espectacles dels alumnes de 4t de l'ESAD el curs 20-21

Al mes d’abril s’obren les inscripcions a les proves d'accés de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) de l'Institut del Teatre a les especialitats d’Interpretació, Escenografia i Direcció i dramatúrgia per al curs 2022-2023.

Les inscripcions a les proves són, per especialitat, del 7 al 28 d’abril en el cas d’Interpretació i del 19 d’abril al 10 de maig per les especialitats d’Escenografia i Direcció i Dramatúrgia.

Les proves d’accés consten de 2 blocs. El bloc A es divideix en dues proves: una comuna per a totes les especialitats, que es durà a terme el 28 de maig, i l’altra específica segons l’especialitat, que es farà entre els mesos de maig i juny. El bloc B consta d’una sola prova específica, que es durà a terme entre finals de juny i principis de juliol.

Enguany, hi ha modificacions en les qualificacions de les proves. La prova A es qualifica amb Apte o No Apte. Els Aptes passen a la prova B i la qualificació final és de la prova B.

Podeu consultar el calendari detallat de les proves d’accés per cada especialitat en aquest enllaç.

Per conèixer en detall en què consisteixen les proves, consulteu el document resum (pdf) i la presentació virtual així com tot el detall de les proves en les bases per especialitats que trobareu a l’apartat proves d’accés de l’ESAD. Properament es publicarà l’enllaç de les inscripcions.

També properament es publicarà la informació de les portes obertes, que es duran a terme per especialitat, a partir del mes d’abril.

Els estudis superiors d’art dramàtic

Els estudis superiors d’art dramàtic de l’Institut del Teatre atorguen el títol superior en art dramàtic, corresponent al primer cicle o grau de l’espai europeu d’educació superior en tres especialitats: InterpretacióDirecció Escènica i Dramatúrgia i Escenografia.

El pla d’estudis té una durada de 4 anys acadèmics (240 crèdits ECTS) amb estudis o pràctiques en diverses escoles superiors artístiques i universitats d’Europa, dins del programa Erasmus de mobilitat interuniversitària. Els alumnes poden fer estades en pràctiques en l’àmbit de les produccions de teatre professional.

Per accedir als estudis cal superar la prova d'accés per a l’especialitat a la qual s’opti i acreditar la titulació de batxillerat. Per resoldre dubtes i ampliar informació de com accedir als estudis també pots consultar els apartats web futurs estudiants i preguntes freqüents.

 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x