Logo Institut del Teatre

El Conservatori Professional de Dansa participa en el II Certamen Coreogràfic AEDEC

Comparteix

28.2.2022

Cartell del II Certamen Coreogràfic de l'AEDEC

El Conservatori Professional de Dansa (CPD) participarà el diumenge 6 de març en la segona edició del Certamen Coreogràfic de l’Associació d’Ensenyaments de Dansa Espanyola de Catalunya (AEDEC), que tindrà lloc al Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí.

D’una banda, el CPD participa com a convidat, fora de concurs, amb la interpretació de diverses peces de folclore per l'alumnat de 1r a 4t curs de dansa espanyola. Les coreografies són Pedretes, Xotis, Ball de Bastons, Lladres i Bolero de Ravel, a càrrec de les professores Marina Escoda, Rosa Alba, Eva Navas i Vanessa Domínguez.

D’altra banda, diversos alumnes de 5è i 6è curs de dansa espanyola participaran en la part de concurs del certamen amb creacions pròpies.

Concurs per amateurs i professionals

El Certamen Coreogràfic consta de dues parts: una adreçada a concursants amateurs, i l’altra, oberta a professionals o semiprofessionals de la dansa. Els ballarins i ballarines poden concursar en la modalitat d’intèrpret solista o en la de creació coreogràfica (a partir de dos intèrprets). Les disciplines al concurs inclouen tots els estils de la dansa espanyola: flamenc, escola bolera, dansa estilitzada i folclore. El jurat del concurs el formen professionals de reconeguda trajectòria com Karen Lugo, Miguel Ángel Berna i Estíbaliz Barroso.

En la primera edició del concurs, celebrada el març de 2020, els aleshores alumnes de dansa espanyola Yoel Ferré i Eva Jiménez van guanyar el 1r premi amb la peça "Engranados". Al certamen també hi va haver dues col·laboracions com a artistes convidats de l’alumnat de 5è de dansa espanyola.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x