Logo Institut del Teatre

Marta Pazos, Oskaras Korsunovas i Roger Bernat, creadors convidats de l’especialitat de Direcció i Dramatúrgia

Comparteix

14.2.2022

Pazos, Korsunovas i Bernat, convidats entre febrer i abril de 2022

L’alumnat de l’assignatura “Mètodes d’escenificació”, una optativa de 4t curs de l’especialitat de Direcció i Dramatúrgia de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD), tenen l’oportunitat durant els mesos de febrer, març i abril de fer classe amb tres creadors escènics de renom i gran trajectòria que han estat convidats per l’escola. Es tracta de la directora d’escena, dramaturga i escenògrafa Marta Pazos, directora artística de la companyia Voadora; del director i dramaturg lituà Oskaras Korsunovas, fundador del teatre independent OKT; i el director d’escena i dramaturg català Roger Bernat, graduat en Direcció i dramatúrgia a l’IT.

Marta Pazos farà classe a l’alumnat els dies 16, 17 i 18 de febrer; Oskaras Korsunovas els dies 3 i 4 de març, i Roger Bernat el 29 de març i l’1 d’abril. Cadascun dels professionals convidats donarà a conèixer als alumnes el seu mètode de creació i investigació, així com les eines que fan servir i les propostes estètiques i estils vinculades als seus treballs. L’objectiu és que, a partir de sessions teoricopràctiques, l’alumnat conegui i experimenti diferents procediments d’escenificació de la mà d’artistes de l’escena que utilitzen llenguatges i formes de fer diferents.

El curs passat, en el marc d’aquesta assignatura, es van convidar el director i dramaturg Àlex Rigola (graduat en Interpretació a l’IT); el creador escènic especialitzat en la dramatúrgia amb objectes, Xavier Bobés; el coreògraf i director de La Veronal, Marcos Morau (graduat en Coreografia al Conservatori Superior de Dansa de l’IT); la directora de la companyia belga Peeping Tom, Gabriela Carrizo i el director i dramaturg fundador de l’Agrupación Señor Serrano, Àlex Serrano, i la directora i dramaturga Carol López (ambdós graduats en Direcció i Dramatúrgia a l’IT).


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x