Logo Institut del Teatre

Mobilitat internacional de l'alumnat el segon semestre de l'any acadèmic

Comparteix

4.2.2022

Beatriz Gonçalves, Sofía Orozco i Pablo Antonio Alvarado, 3 dels estudiants de centres estrangers que faran la seva estada de mobilitat a l'IT aquest semestre

Amb l’arribada del 2022 i del nou semestre acadèmic, s’inicia un nou període d’estades de mobilitat internacional per estudis i pràctiques a l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) i al Conservatori Superior de Dansa (CSD), les dues escoles d’estudis superiors artístics de l’Institut del Teatre.

Aquest segon semestre quatre alumnes provinents de centres estrangers faran classes a l’Institut del Teatre: tres a l’especialitat d’Interpretació i un a l’especialitat d’escenografia de l’ESAD. Són la Beatriz Gonçalves Dias de la Universitat d’Évora a Portugal, Pablo Antonio Alvarado Mejia, colombià provinent de la universitat alemana Folkwang Universität der Künste, la Sofía Orozco Gómez de la Pontifícia Universidad Javeriana de Colòmbia i la Isa Kasten de Toneelacademie Maastricht (Institute of Performative Arts) dels Països Baixos.

Pel que fa a estudiants de l’Institut del Teatre que fan una estada de mobilitat per estudis a l’estranger, aquest semestre son vuit. Es tracta de dues alumnes del CSD (una de l’especialitat de Coreografia i una de l’especialitat de Pedagogia de la dansa) i sis alumnes de l’ESAD (quatre d’Interpretació, una d’Escenografia i un de Direcció Escènica i Dramatúrgia). Els centres europeus que acullen els estudiants de dansa són la Universität der Kúnste i el Hochschule für Musik und Darstellende Kunst, de Berlin i Frankfurt respectivament. Els estudiants d’art dramàtic, en canvi, aniran al Conservatoire National Supérieur d'Art Dramatique de Paris, la Sorbonne Nouvelle - Paris 3, el Theatre Academy de Helsinki, a Finlàndia, HAMU, a Praga i el Maastricht Academy of Performing Arts als Països Baixos.   

24 anys de mobilitat internacional a l'Institut del Teatre

L’Institut del Teatre forma part del programa Erasmus des del curs 1998/1999. Actualment té signats més de 50 convenis amb institucions de la Unió Europea a més d'acords de mobilitat amb quatre universitats llatinoamericanes d’Argentina, Colòmbia i Mèxic que fan possible les estades d'estudiants i també de professorat.

La implementació del nou programa Erasmus+ 2021/2027 permetrà ara fer mobilitats d’estudis i de pràctiques tant entre països del programa (Unió Europea) com amb països associats de la resta del món.

De cara al curs acadèmic 2022-23, s’han rebut 36 sol·licituds d’estudiants de l’Institut del Teatre per poder fer una estada a l’estranger.

Trobareu tota la informació de mobilitat internacional en aquest apartat.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x