Logo Institut del Teatre

Participació del CPD i el CSD en la Cavalcada de Reis de Barcelona

Comparteix

21.12.2021

La Cavalcada de Reis de Barcelona tindrà lloc el 5 de gener a la tarda

Un any més, la Cavalcada de Reis que organitza l’Ajuntament de Barcelona comptarà amb la participació d’alumnat del Conservatori Professional de Dansa (CPD). En concret, en l’edició d’aquest 2021 hi haurà una dotzena d’alumnes de 4t, 5è i 6è curs de les especialitats de dansa clàssica i dansa contemporània, que formaran part del seguici dels carters reials que acompanyen les carrosses dels tres Reis d’Orient.

Els alumnes que participaran en la cavalcada són: Erik Andrades, Emma Pons, Eva Fernández, Imke-Sajile Guerra Robelló, Eva Fernández (5è dansa clàssica); Bernat Giménez (6è dansa clàssica); Tània Hernández, Núria Audouard, Aleix Colomer, Agnès Muñiz (5è dansa contemporània); Pol Ortiz (4t dansa clàssica) i Sergi Caseras (4t dansa contemporània).

La direcció artística de la intervenció dels alumnes va a càrrec d’Anna Planas, coreògrafa especialitzada en grans esdeveniments, en col·laboració amb Anna M'Bengue, especialista en dansa africana i contemporània.

D’altra banda, en la Cavalcada també hi participarà com a coreògraf convidat l’alumne de 4t de Coreografia i interpretació del Conservatori Superior de Dansa (CSD), Guillem Jiménez. A més, també formen part de l’equip de coreografia de la Cavalcada la directora del CSD, Lipi Hernández, i les graduades del CSD, Ivonne López i Núria Salas.

Fa força anys que alumnes del CPD i el CSD participen en la cavalcada de Reis, fruit del suport que s’ofereix des de l’escola a l’Institut de Cultura de Barcelona per aconseguir la implicació de joves ballarins i ballarines en aquest esdeveniment cultural que aplega multitud de persones, companyies i professionals de diverses disciplines escèniques i artístiques.  

La Cavalcada tindrà lloc el 5 de gener a partir de les 18 h i està previst que recorri diversos carrers de la ciutat.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x