Logo Institut del Teatre

L’ESAD i el CSD engeguen el cicle "Entrenament, cos i creació" per fomentar la hibridació artística

Comparteix

15.11.2021

Imatge del workshop que impartiran Olga Mesa i Francisco Ruiz de Infante

L’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) i el Conservatori Superior de Dansa (CSD) posen en marxa una nova iniciativa formativa adreçada a l’alumnat dels dos centres superiors que es durà a terme en tres caps de setmana dels mesos de novembre i desembre. Es tracta del cicle “Entrenament, cos i creació”, proposta que inclou tres workshops intensius i gratuïts pels estudiants que aniran a càrrec de professionals de diferents àmbits artístics amb l’objectiu que l’alumnat pugui experimentar i conèixer noves possibilitats de creació escènica.

El primer taller, sota el títol “Ressonàncies transversals”, tindrà lloc el dissabte 20 i el diumenge 21 de novembre i l’impartiran Maguette Dieng, professional del so i la producció musical, i Noela Covelo, qui treballa en els àmbits de la instal·lació sonora i les performance/concerts.

El segon workshop, que serà el cap de setmana de l’11 i 12 de desembre, anirà a càrrec d’Artefactum, tàndem artístic format per Esther Blázquez i David Pérez. El taller, anomenat “Assembly: el parlament del cossos”, proposa una pràctica artística que transita entre les arts, l’educació i el pensament crític.

El darrer cap de setmana formatiu del cicle serà els dies 18 i 19 de desembre, quan es durà a terme el taller “Errancias de traducción (laboratorio de captaciones)”, conduït per la coreògrafa i artista visual Olga Mesa, i l’artista polifacètic Francisco Ruiz de Infante.

L’objectiu dels tres tallers és oferir una formació complementària als estudis del grau d’art dramàtic i dansa en aspectes tecnològics, visuals, sonors i pedagògics aplicats a l’escena.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x