Logo Institut del Teatre

Primers ballarins i coreògrafs convidats del curs 2021-22 al Conservatori Professional de Dansa

Comparteix

15.11.2021

Professionals convidats al CPD durant els mesos de novembre i desembre

Chase Johnsey, Carlos Chamorro, Iván Delgado, Masha Kolegova i Ana Morales són els cinc ballarins i coreògrafs que impartiran classes a l’alumnat del Conservatori Professional de Dansa (CPD) com a convidats de l’escola entre els mesos de novembre i desembre. Aquesta és una pràctica que el CPD duu a terme des de fa anys amb l’objectiu que els futurs ballarins i ballarines puguin conèixer de primera mà figures de la dansa actual, els seus mètodes de treball i també la seva experiència artística, en tant que coneixements que contribueixen a l’enriquiment del seu aprenentatge.

El primer convidat del curs 2021-2022 és Chase Johnsey, director artístic del Ballet de Barcelona, que imparteix una masterclass el 16 de novembre als alumnes de l'especialitat de dansa clàssica. Johnsey ha treballat durant 14 anys a Les Ballets Trockadero de Monte Carlo i al 2017 es guardonat com a «Millor ballarí masculí» als National Dance Awards del Regne Unit. El 2018 s'incorpora com a primer artista a l'English National Ballet, sota la direcció de Tamara Rojo, fent història com el primer home a ballar papers femenins en una companyia tradicional.

Carlos Chamorro farà classes a l’alumnat de 5è i 6è de dansa espanyola entre el 17 i el 20 de novembre. Chamorro ha destacat com a ballarí i creador en diverses companyies com la d’Alberto Lorca, el Ballet Alhambra, el Ballet Nacional de España i la Compañía Lírica Siglo XX, així com en la seva pròpia companyia, Malucos Danza.

El 26 de novembre oferirà una masterclass a l’alumnat de 5è i 6è de dansa clàssica el ballarí Iván Delgado, qui ha format part de companyies com Scottish Ballet, Corella Ballet, Ballet Carmen Roche o English National Ballet. Actualment és ballarí solista del Staatstheater Nürnberg Ballet.

Al desembre, l’alumnat de 6è de dansa contemporània farà classe amb Masha Kolegova entre els dies 13 i 16. Formada en dansa contemporània i art dramàtic, Kolegova va ser ballarina del Chamber Ballet de Moscou, i actualment treballa amb el coreògraf, cineasta i fotògraf Wim Vandekeybus.

La darrera convidada del 2021 serà la ballarina i coreògrafa Ana Morales, que oferirà una masterclass el 16 de desembre a l’alumnat de 5è i 6è de dansa espanyola. Morales ha estat solista del Ballet Flamenco de Andalucía, ha ballat a les ordres de Javier Latorre, Amador Rojas, Andrés Marín, Rafael Estévez o Miguel Ángel Cortés, entre d’altres, i ha creat les seves pròpies produccions.

En aquesta llista de reproducció del nostre canal de youtube podeu veure el pas dels professionals convidats per l'escola del curs passat. 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x