Logo Institut del Teatre

L’ESAD participa al Fast Forward Festival 2021 de Dresden, a Alemanya

Comparteix

9.11.2021

Imatge del Fast Forward Festival 2021

L’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) de l'Institut del Teatre ha estat convidada a participar a l’onzena edició del Fast Forward Festival, un festival adreçat a joves directors d’escena que es duu a terme a la ciutat de Dresden, a Alemanya, de l’11 al 14 de novembre.

Aquesta és la primera vegada que l’ESAD participa en aquest festival que, en aquesta ocasió, es duu a terme en format virtual donada la situació de pandèmia. Els alumnes participants tindran l'ocasió de veure diverses creacions escèniques de joves directors de Polònia, Turquia, Gran Bretanya, Bèlgica, França, Alemanya, Grècia i Àustria a més de participar en xerrades, col·loquis festes digitals i d’altres activitats.

L’ESAD és l'única escola de l’Estat espanyol que hi participa i ho fa amb els alumnes de l’especialitat d'Interpretació Arnau Sanromà Mesa, Iman Fahmi Puertas i Anila Padrós Montagut, i els de Direcció i dramatúrgia Marcos Xalabarder, Lucia del Greco, Adrià Herrero Hernández i Ramon Micó Vallvé, acompanyats dels professors Helena Tornero, Roberto Romei i Glòria Balañà.

Tant les representacions com les sessions es duen a terme en anglès. Un centenar d'estudiants de 10 escoles de teatre europees d'Alemanya, Grècia, Gran Bretanya, Itàlia, Àustria, Romania, Suècia i Hongria, a més dels representants de l'Institut del Teatre, seguiran els actes del festival d'enguany en línia i després comentaran les seves impressions, posicions i intencions per al seu propi futur en blocs de dues escoles. Després del visionat l’alumnat haurà d’escollir un dels espectacles i posteriorment es mantindrà un diàleg amb els creadors de l’espectacle triat.

El jurat del festival lliurarà un premi a una de les vuit produccions. Els guanyadors rebran una invitació per crear una nova obra al teatre Staatsschauspiel de Dresden.

El Fast Forward Festival és una oportunitat per fer connexions creatives amb altres joves professionals del teatre d’arreu d’Europa.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x