Logo Institut del Teatre

Tornen les sessions de treball del «Projecte-Laboratori d’investigació des del flamenc»

Comparteix

5.11.2021

«Projecte-Laboratori d’investigació des del flamenc»

Aquest mes de novembre es reprenen les sessions de treball del «Projecte-Laboratori d’investigació des del flamenc» de l’Institut del Teatre, impulsat pel Conservatori Superior de Dansa (CSD) i dirigit pel professor Juan Carlos Lérida. Les dues primeres trobades d’aquest curs tindran lloc el dissabte 13 i el diumenge 14 de novembre.

Aquesta temporada, el projecte té l’objectiu de depurar i refermar la metodologia d’investigació que s’ha dut a terme els darrers anys, així com continuar establint vincles amb entitats i particulars pel desenvolupament d’activitats en comú per fomentar la investigació acadèmica i performativa.

Actiu des de desembre de 2017

El «Projecte-Laboratori d’investigació des del flamenc» es va crear a finals de 2017 amb la intenció de posar en marxa un marc d’investigació teòrica-pràctica en l’àmbit del flamenc des d’un punt de vista contemporani, mitjançant trobades amb artistes, teòrics i institucions del món de les arts escèniques. El projecte organitza diverses sessions a l’any on es recullen reflexions i s’obren possibles vies d’investigació a través de la veu, el cos, la música i les eines pròpies de la dramatúrgia. Actualment, més d’una vintena de persones participen en les sessions de treball del Projecte-Laboratori, entre els quals hi ha artistes consagrats del món del flamenc, músics, així com professorat, graduats del CSD i alumnes de l’Institut del Teatre.

El projecte és obert a la participació de les institucions, col·lectius o particulars que tinguin interès. Les persones interessades en participar poden enviar un correu electrònic a leridabj@institutdelteatre.cat

Més informació sobre el projecte: https://laboratorioflamencoit.wordpress.com/n/


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x