Logo Institut del Teatre

Alumnat i professorat del CPD, en el Festival Ciutat Flamenco de Barcelona

Comparteix

8.10.2021

L'alumnat de 6è de dansa espanyola assajant la seva intervenció a "Mediterráneos"

El Conservatori Professional de Dansa (CPD) participarà en la 28a edició del Festival Ciutat Flamenco de Barcelona que se celebrarà del 15 al 24 d’octubre en diferents espais de la ciutat.

En concret, l’alumnat de sisè curs de l’especialitat de dansa espanyola fa una col·laboració en l’espectacle Mediterráneos, el qual ha estat creat expressament per a l’ocasió per la professora del CPD, Belén Cabanes. La peça està inspirada en l’icònic tema de Joan Manuel Serrat, Mediterráneo, i estarà protagonitzada pel reconegut ballarí i coreògraf Antonio Canales.

Canales ballarà junt amb diferents artistes nascuts al Mediterrani, entre els quals hi ha Nacho Blanco, reconegut professional i professor del CPD des de fa anys.

Pel que fa als alumnes de sisè d’espanyol del CPD, amb jocs de mantó, emularan el trencar de les onades i el moviment de l'aigua. Gràcies a aquesta col·laboració, els joves ballarins i ballarines podran viure l'engranatge d'un espectacle i gaudir de l’experiència al costat de professionals del món del flamenc, tant en la vessant de dansa com la musical.

En l’espectacle, que es representarà el 17 d’octubre, a les 20.30 h, a la Sala Apolo, també hi participen músics emergents del Taller de Músics - Escola Superior d’Estudis Musicals (ESEM).

D’altra banda, en la programació del Festival Ciutat Flamenco també hi participa la graduada del CPD, Lorena Oliva, que presentarà el seu espectacle en solitari Nuclear el 18 d’octubre al Centre Artesà Tradicionarius.

Ciutat Flamenco és un festival de creació, experimentació i exhibició de propostes clàssiques i heterodoxes, transgressores i interdisciplinàries en l’àmbit del flamenc contemporani, un aparador a Barcelona de l’escena flamenca internacional. Neix l’any 1993 sota el nom Flamenco Ciutat Vella i al 2012 adopta un nou format i, en conseqüència, un nou nom.


Continguts relacionats

  • "Mediterráneos" és la peça del Festival Ciutat Flamenc en què col·labora el CPD

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x