Logo Institut del Teatre

III seminari de teatre de l’AELC dedicat a la dramatúrgia i la salut mental

Comparteix

5.7.2021

III seminari teatre, dramatúrgia i salut mental

L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) en col·laboració amb l’Institut del Teatre organitza el proper dilluns 5 de juliol a la tarda el III Seminari de teatre sota el títol de «Dramatúrgia i salut mental».

La trobada, que es durà a terme a l’Auditori de l’Institut del Teatre i es podrà seguir en directe per youtube, comptarà amb la presència de les dramaturgues Cristina Clemente, Lara Díez, Sílvia Navarro i Ann Perelló, els dramaturgs Llàtzer Garcia i David Plana, la psicòloga Sònia Maymó i la gestora Cristina Ferreti.  

El periodista Manuel Pérez Muñoz obrirà la trobada a les 16h entrevistant a la dramaturga i psicòloga Lara Díez. Seguidament es durà a terme una taula rodona sobre joves i salut mental amb Cristina Ferreti, Llàtzer Garcia, Sílvia Navarro i Ann Perelló, moderada per Carme Tierz, i tancarà el seminari el diàleg “teatre, memòria i oblit” amb Cristina Clemente, Sònia Maymó i David Plana, moderat per la periodista Txell Bonet.

Podeu consulta el detall del programa en aquest PDF.

El seminari «Dramatúrgia i salut mental», és obert i gratuït. Les persones interessades a assistir-hi presencialment han d’inscriure’s prèviament a aelc@escriptors.cat D’altra banda, també es podrà seguir en directe la trobada al canal de Youtube de l'AELC.

El primer seminari de teatre es va celebrar el juliol de 2020 a l'Institut del Teatre sota el títol «El teatre, literatura?». El segon, un any més tard, va ser virtual per les condicions del moment i estava dedicat a «L'escriptura teatral després del confinament». Podeu recuperar el segon seminari i llegir una crònica del primer a la pàgina del seminari


Continguts relacionats

  • Imatge dels participants del I seminari de teatre i literatura, organitzat el 2019 a l'Institut

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x