Logo Institut del Teatre

Nous espectacles dels alumnes de tercer curs d’interpretació

Comparteix

24.5.2021

Assaig d'"Un somni", taller de 3r del 2020 dirigit per la professora Carlota Subirós

Els alumes de tercer d’interpretació de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) representen cinc muntatges les dues darreres setmanes del mes de maig, dos a la seu de Terrassa de l'Institut del Teatre i tres a la seu de Barcelona. Les escenografies dels muntatges van a càrrec d’alumnes de l’especialitat d’escenografia o graduats i també es compta amb la participació dels alumnes de primer de l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE), en dos espectacles. 

Aquest cap de setmana, del 20 al 23 de maig, es podran veure els muntatges “Katsu”, dirigit pel professor Andrés Corchero, i “Ubú rei”, amb direcció dels professors Pep Farrés i Jordi Farrés al Centre del Vallès de l’Institut del Teatre, al Teatre Alegria i a la Sala Maria Plans, respectivament. Aquests dos espectacles els duen a terme els alumnes d’interpretació de l’itinerari de físic i de teatre visual i compten amb la participació també dels alumnes de primer curs de l'ESTAE, que s’encarreguen del muntatge i execució de tota la part tècnica: maquinària escènica, so i il·luminació.

La setmana següent, del 27 al 30 de maig, es podran veure a Barcelona els espectacles dels alumnes d’interpretació de text dirigits per Antonio Simón amb "En la solitud dels camps de cotó", a l’aula S4.4, i Ferran Utzet amb "Ubú rei", al Plató, mentre que els alumnes de teatre musical oferiran “Cabaret” sota la direcció de Joan Maria Segura al Teatre Estudi.

Els alumnes de l’especialitat d’escenografia també participen en els muntatges de Pep Farrés i Jordi Farrés, Joan Maria Segura i Ferran Utzet.

Donada la situació sanitària, enguany els espectacles només estan oberts per la comunitat de l’Institut del Teatre, amb aforament limitat, i cal reserva prèvia.

 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x