Logo Institut del Teatre

Àlex Rigola, Xavier Bobés i Marcos Morau, creadors convidats de l’especialitat de Direcció i Dramatúrgia

Comparteix

30.4.2021

Rigola, Bobés i Morau, creadors convidats a l'assignatura de Direcció i dramatúrgia

L’alumnat de l’assignatura “Mètodes d’escenificació”, una optativa de 4t curs de l’especialitat de Direcció i Dramatúrgia de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD), aquests darrers mesos de curs tenen l’oportunitat de fer classe amb tres creadors escènics de renom i gran trajectòria que han estat convidats per l’escola. Es tracta del director i dramaturg Àlex Rigola (graduat en Interpretació a l’IT), del creador escènic especialitzat en la dramatúrgia amb objectes, Xavier Bobés, i del coreògraf i director de La Veronal, Marcos Morau (graduat en Coreografia al Conservatori Superior de Dansa de l’IT).

Cadascun dels professionals convidats donarà a conèixer als alumnes el seu mètode de creació i investigació, així com les eines que fan servir i les propostes estètiques i estils vinculades als seus treballs. L’objectiu és que, a partir de sessions teoricopràctiques, l’alumnat conegui i experimenti diferents procediments d’escenificació de la mà d’artistes de l’escena que utilitzen llenguatges i formes de fer diferents.

En el marc d’aquesta assignatura, durant febrer i març, també van assistir com a convidats altres professionals de l’escena com el director i dramaturg fundador de l’Agrupación Señor Serrano, Àlex Serrano, i la directora i dramaturga Carol López (ambdós graduats en Direcció i Dramatúrgia a l’IT) i la directora de la companyia belga Peeping Tom, Gabriela Carrizo.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x