Logo Institut del Teatre

L’alumnat del CPD participa en el concurs “Jo tinc la paraula”

Comparteix

15.4.2021

Participants al concurs "Tenim la Paraula" del CPD

Alumnes del Conservatori Professional de Dansa | Escola integrada de Dansa i ESO/Batxillerat (CPD) han participat en la primera edició del concurs “Jo tinc la paraula”. Es tracta d’un certamen impulsat des del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de millorar la comunicació oral en català de l’alumnat de secundària i batxillerat a través de l’enregistrament de vídeos en què els nois i noies parlen durant un màxim de 3 minuts sobre els components que fan que la comunicació oral sigui eficaç.

En el concurs hi participen nou alumnes del CPD amb un total de set vídeos. Hi ha un vídeo d’un alumne de Batxillerat, tres vídeos d’alumnes de 3r d’ESO i tres vídeos d’alumnes de 1r d’ESO que podeu veure en aquesta llista de reproducció del nostre  canal de Youtube. Cadascun dels vídeos competirà en una de les tres categories del certamen (alumnat de 1r i 2n d’ESO, alumnat de 3r i 4t d’ESO i alumnat de Batxillerat).

En total, en el concurs participen prop de tres-cents vídeos, els quals es poden veure tant al canal d’Instagram com al canal de Youtube del certamen.

Votacions dels vídeos

El dijous 15 d'abril, a les 12 h, es faran públics tots els vídeos al canal de YouTube Jo tinc la paraula i s’iniciaran les votacions que es podran fer fins al 26 d’abril, a les 12 h. El 20% de la votació final anirà a càrrec del vot popular que facin els alumnes de secundària i batxillerat, mentre que el 80% restant serà la votació d’un jurat format per youtubers, professors i experts en comunicació oral. Els vídeos més votats de cada categoria en data de 26 d'abril passaran a la final.

Per valorar els treballs, es tindrà en compte la qualitat del discurs oral, la creativitat, l’ús d’elements de suport que facin més comunicatiu el discurs, així com la qualitat tècnica de la gravació.

Per a cada categoria s’establirà un primer premi i dos finalistes. El premi consistirà en un curs per a youtubers de creació i edició de contingut, i un diploma acreditatiu.

Si voleu veure i votar fent m'agrada als vídeos de l’escola us facilitem els enllaços:
Categoria A: El llenguatge no verbal1; El llenguatge no verbal 2; El llenguatge no verbal 3
Categoria B: El llenguatge no verbal; Por a parlar en públic; Converses amb marro per quan quedes amb algú
Categoria C: Por de parlar amb públic


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x