Logo Institut del Teatre

IT Dansa actua al Teatre Auditori de Sant Cugat del 14 al 17 d'abril

Comparteix

12.4.2021

Whim, una de les coreografies que ballarà IT Dansa. Fotografia: Laia Andreu

IT Dansa, la Jove Companyia de Dansa de l’Institut del Teatre, actua del dimecres 14 al dissabte 17 d’abril a l’escenari del Teatre Auditori de Sant Cugat per presentar un espectacle adreçat al públic familiar. Del dimecres 14 al divendres 16 d’abril, es faran funcions escolars incloses en el marc de la programació d’El Petit Liceu, cicle impulsat pel Gran Teatre del Liceu amb l’objectiu d’apropar els més petits al món del teatre, la dansa i l’òpera. D’altra banda, el dissabte 17 d’abril, a les 18 h, es farà una altra funció fora del cicle infantil, que està inclosa en la programació oberta del Teatre Auditori de Sant Cugat.

El repertori inclou un programa amb dues coreografies que es van estrenar en el Festival Grec de Barcelona 2018. Una és Kaash, de l’aclamat Akram Khan, i l’altra és The Prom, de Lorena Nogal, qui va ser membre d’IT Dansa. Kaash és una peça exigent que requereix molta tècnica, rigor, precisió i potència física, però que transmet gran espiritualitat. La creació de Lorena Nogal és molt teatral i reflecteix alhora la nostàlgia i les incerteses de la joventut amb pinzellades d’humor, enyorança i fragilitat.

Els ballarins i ballarines també ballaran In Memoriam, de Sidi Larbi Cherkaoui, peça que juga amb les carícies i els cops i mostra la polaritat entre la tendresa (atracció) i l’agressió (repulsió) vers les dones, i Whim, d’Alexander Ekman, una peça vital i sorprenent que mostra el caos de la societat moderna i permet apreciar les dots interpretatives dels ballarins i ballarines, amb grans dosis d’alegria i moments entranyables.

 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x