Logo Institut del Teatre

Classes de demostració a l’abril al Conservatori Superior de Dansa

Comparteix

9.4.2021

Transversal 2020. Imatge del Toni Gómez

El Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l’Institut del Teatre organitza del 13 al 16 d'abril unes classes preparatòries a les proves d'accés per tal que els futurs estudiants del CSD coneguin amb més profunditat els estudis del centre. Les sessions són gratuïtes i en format virtual, impartides per professorat del centre des de les instal·lacions de l’Institut del Teatre.

Es tracta de quatre jornades intensives que es duran a terme als matins en les quals es podrà fer un tast de les classes del Conservatori tant des d’una vessant pràctica com teòrica. Així, hi haurà sessions tècniques de dansa de diversos estils, sessions d’improvisació, introducció a la teoria de la dansa o fonaments pràctics de la didàctica o del moviment, entre altres. També hi haurà una xerrada amb un grup d’estudiants, que compartiran la seva experiència al CSD, així com una sessió enfocada a explicar els estudis i les proves d’accés, i a resoldre dubtes. 

Les classes es duran a terme del 13 al 16 d’abril, en horari de matí, i les persones interessades hauran d’inscriure’s abans del 8 d’abril en aquest formulari.

Podeu consultar el programa de les quatre sessions en aquest document en català i en castellà

Portes obertes virtuals

Donada la situació sanitària i les restriccions de mobilitat, enguany les portes obertes s'han dut a terme en línia. Durant la sessió, el 24 de març, l’equip directiu de l’escola ha informat sobre l'oferta d'estudis superiors de dansa a totes les persones inscrites a la sessió. També s'ha passat aquest vídeo que permet conèixer les instal·lacions i veure com són les classes del CSD de la mà de dues alumnes de quart curs de les dues especialitats que expliquen la seva experiència. 

Inscripcions a les proves

D'altra banda, del 14 d’abril al 21 de maig s’obre el període per inscriure’s a les proves d’accés del CSD a les especialitats de coreografia e interpretació i pedagogia de la dansa per al curs 2021-2022. Trobareu tota la informació en aquesta notícia.


Continguts relacionats

  • Portes obertes del CSD

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x