Logo Institut del Teatre

Inscripcions a les proves d’accés del Conservatori Professional de Dansa

Comparteix

16.3.2021

Imatge de les pràctiques escèniques 2020 de contemporani. Foto de Jordi Vidal

El Conservatori Professional de Dansa (CPD) de l’Institut del Teatre ha publicat les dates d’inscripcions, el calendari i el contingut de les proves d’accés per al curs 2021-22 al grau professional de dansa.  

Les inscripcions a les proves seran en línia del 17 al 24 de març de 2021. Hi ha dos formularis, un pels aspirants de primer curs i un altre pels aspirants de segon a sisè. Abans d’inscriure’s cal llegir atentament les instruccions i aportar la documentació necessària. Podeu trobar tota la informació en aquest apartat.

Sobre el calendari, si no es produeixen canvis en la situació de la pandèmia i les restriccions de mobilitat, les proves es duran a terme del 26 d’abril al 3 de maig pels aspirants de primer curs i del 10 de maig al 4 de juny pels aspirants de la resta de cursos. En aquest apartat podeu trobar tot el calendari detallat de les proves. 

Pel que fa al contingut de les proves, podeu trobar per curs i per especialitat les característiques de cada una de les proves. En el cas de primer curs de clàssic, contemporani i espanyol, les proves són comunes. Trobareu el contingut de les proves en aquest apartat.

També s’ha publicat les ponderacions de les proves. Podeu trobar tota la informació en l’apartat de les proves d’accés

El Conservatori Professional de Dansa | Escola integrada de Dansa i ESO/Batxillerat (CPD) imparteix els estudis integrats de dansa, secundària i batxillerat per tal que els alumnes cursin l'educació de règim general i els estudis professionals de dansa al mateix centre. Hi ha tres especialitats de dansa: clàssica, contemporània i espanyola.

Per més informació sobre els estudis i les instal·lacions del CPD podeu consultar el vídeo "Un passeig pel CPD" de presentació de l'escola, així com el vídeo amb la gravació de la sessió de portes obertes virtual.

Per més informació us podeu adreçar a la Secretaria Acadèmica General de l’Institut del Teatre a secretaria@institutdelteatre.cat


Continguts relacionats

  • Video presentació CPD

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x