Logo Institut del Teatre

El country i la música caribenya arriben al Teatre Alegria de la mà de l’ESTAE

Comparteix

18.2.2021

Taller de rock de l'ESTAE

Dijous 25 de febrer a les 17.30 h, els alumnes de segon curs de Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE) organitzen al Teatre Alegria de Terrassa el taller de pràctiques número 5, l’anomenat Taller de Rock, on es planifica, munta i executa un concert de música en directe.

Enguany l’ESTAE compta amb la complicitat com a grups convidats de la banda de country All Woods i amb Jam Jamaica Allstars, que interpretarà un reguitzell de clàssics jamaicans.

Amb el Taller de Rock, els estudiants de les tres especialitats de l'ESTAE, maquinària escènica, so i luminotècnia, munten tota l’estructura necessària d’un concert de música en directe tal com es faria en un pavelló d’esports o en una plaça a l’aire lliure. D’aquesta manera s’enfronten i coneixen, de la mà dels professors de l’ESTAE especialistes, tots ells professionals en actiu del sector, tots els processos propis d’aquest tipus d’espectacle.

Els resultats d’aprenentatge principals del taller són que l’alumne coneix i aplica els processos de treball propis del sector de la música en directe així com el treball amb els materials i equips que s’utilitzen habitualment, a més d’aprofundir en les tasques de planificació i organització d’aquest tipus d’esdeveniments.

A causa de la situació de pandèmia, aquest any l’espectacle no estarà obert el públic. Per més informació sobre els grups participants, els alumnes i els professors consulteu aquest enllaç.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x