Logo Institut del Teatre

Portes obertes del Conservatori Professional de Dansa

Comparteix

24.2.2021

Portes Obertes CPD 2021. Foto: "Sé que se acaba". Autor:Jordi Vidal

El Conservatori Professional de Dansa (CPD) de l'Institut del Teatre organitza dues jornades de portes obertes adreçades a les famílies dels aspirants interessats en cursar el grau professional de dansa

Enguany, donada la situació sanitària i les restriccions de mobilitat, les portes obertes es faran en format virtual en dues sessions, una el 25 de febrer a les 19.30 h i l’altra el 4 de març a les 14 h, en les quals s'informarà sobre l'oferta d'estudis integrats d'ESO i Batxillerat i del Grau Professional de Dansa. Hi haurà també un torn de preguntes per resoldre els dubtes de les famílies, i es passarà un vídeo breu conduït per alumnes del centre que permetrà conèixer les instal·lacions i veure com són les classes, el gimnàs, la cantina i, en definitiva, l'activitat de l'escola.

El Conservatori Professional de Dansa també ofereix dues jornades més de portes obertes adreçades a les escoles de dansa, una el 19 de febrer i l’altra el 17 de març.

Totes les xerrades es faran a través de la plataforma Google Meet. Les persones interessades només hauran d’entrar en un dels enllaços seguents:

Properament es donaran a conèixer les dates per a les inscripcions a les proves d’accés. Per més informació sobre els estudis, requisits d’accés, matriculacions o proves d’accés podeu consultar els apartats web:

 

El Conservatori Professional de Dansa

El CPD atorga el títol de Graduat en Educació Secundària i el títol Professional de Dansa en l'especialitat cursada: Dansa Clàssica, Dansa Contemporània o Dansa Espanyola.

Creat l’any 2001, és l’únic centre de l’Estat espanyol amb els estudis integrats d’educació secundària i grau professional de dansa, en un mateix equipament. Des del curs 2017-18 també ofereix de manera integrada el Batxillerat d’Arts Escèniques pels alumnes del Grau Professional de Dansa, completant d’aquesta manera el currículum integrat de Dansa de 12 a 18 anys.

L’ingrés a aquests estudis és per prova d’accés de Dansa, regulada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x