Logo Institut del Teatre

L’alumnat del CSD i l’ESTAE presenten «Transversal» a Terrassa

Comparteix

1.2.2021

Transversal edició febrer 2021

L’alumnat del Conservatori Superior de Dansa (CSD) i els de l’Escola Superior de Tècniques de l’Espectacle (ESTAE) treballen plegats en ‘Transcolapsit' una mostra de dansa que tindrà lloc el primer cap de setmana de febrer tant al Teatre Alegria com a la Sala Maria Plans de Terrassa.

Es tracta de «Transversal», un projecte pedagògic de creació i acompanyament tècnic conjunt entre els/les alumnes del primer curs de l'ESTAE de les tres especialitats, luminotècnia, maquinària escènica i so, i l’alumnat de 1r a 4t curs del CSD.

Els estudiants de 4t del CSD que cursen l’assignatura de Gestió Aplicada són els encarregats de tota la producció i gestió de l’esdeveniment, que coordinen sota la plataforma professional que han anomenat ColapSnikoD. En paral·lel, els estudiants de 1r de l’ESTAE es responsabilitzen junt amb el professorat de l’escola, de la producció, el muntatge i l’execució tècnica de la mostra.

El projecte inclou la residència conjunta la primera setmana de febrer dels estudiants del CSD i l’ESTAE a Terrassa, durant la qual es fa efectiva la col·laboració entre la vessant artística i tècnica, afavorint el treball en comú i l’aprenentatge d’ambdues parts. En aquest sentit, el «Transversal» és una oportunitat excel·lent per a la generació de vincles artístics entre l’alumnat de les dues escoles.

El resultat es podrà veure el divendres 5 de febrer i dissabte 6 de febrer a les 17h, un total de 10 peces coreogràfiques. Enguany però, per les restriccions generades pel COVID-19, l'aforament estarà limitat als participants. Les peces s'aniran alternant entre la Sala Maria Plans i el Teatre Alegria de Terrassa per permetre la neteja i desinfecció de l'escenari després de cada actuació. 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x