Logo Institut del Teatre

Crida a participar en la convocatòria de textos radiofònics per al programa «Això és un drama»

Comparteix

11.1.2021

IT Ràdio, lectura d'una de les dramatúrgies durant el programa Això és un Drama el 2019

El programa de ràdio sobre arts escèniques de l’Institut del Teatre ‘Això és un drama’ obra una nova convocatòria per a graduats (dels tres últims anys) i per a alumnes de tercer o quart de l’especialitat de Direcció i Dramatúrgia de l’ESAD per a seleccionar a quatre dramaturgs i dramaturgues que vulguin participar en l’escriptura dels microdrames radiofònics per al programa que s'emetrà per Icat FM, en la seva edició d’abril/maig de 2021.

Els quatre autors/es seleccionats rebran un encàrrec remunerat (aproximadament 450€)  per part del Museu d’Història de Catalunya, que és el patrocinador de les emissions d’enguany. L’encàrrec consistirà a escriure una ficció sonora que tingui una durada aproximada de 13 a 14 minuts de durada (que podran ser dues peces de 6/7 minuts de durada cadascuna si s’adapta millor als continguts). Cadascun dels microdrames anirà vinculat a un període històric concret, però posant el focus en les vivències de persones o personatges  que no  van ser-ne els protagonistes.

Aquestes peces es produiran i realitzaran amb tots els mitjans tècnics necessaris i amb la veu d’intèrprets professionals de reconegut prestigi que seran contractats expressament per dur a terme aquesta tasca. Els microdrames radiofònics quedaran disponibles als podcasts d’Icat FM. També es publicaran digitalment a reservori de l’IT (RedIT). El projecte també comptarà amb el suport gràfic d’estudiants d’il.lustració de l’Escola Joso i la difusió dels diferents partners externs del programa. 

Trobareu les bases i la informació detallada en aquest document adjunt.

La data límit de presentació de candidatures és el 15 de gener de 2021.  


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x