Logo Institut del Teatre

Professorat, graduats i el projecte pedagògic Tot Dansa, entre els Premis Dansacat 2020 de l’ApDC

Comparteix

21.12.2020

Premis Dansacat 2020

L’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) ha fet públics els noms dels guanyadors de les diferents categories dels Premis Dansacat 2020. Entre els guardonats hi ha diversos professors i graduats de l’Institut del Teatre, així com el projecte pedagògic Tot Dansa/Tots Dansen, iniciativa impulsada entre l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, el Mercat de les Flors i l’Institut del Teatre per tal de portar la dansa als instituts de secundària i batxillerat de Barcelona en horari lectiu.

Entre el professorat premiat hi ha el professor de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) i del Conservatori Superior de Dansa (CSD), Stéphane Lévy, que ha guanyat el premi a la millor coreografia per “Conseqüències” de la companyia Moveo. També ha estat premiada Cecilia Colacrai, professora també de l’ESAD i el CSD, qui ha estat reconeguda amb el premi honorífic de l’APdC per la seva implicació i contribució en fer créixer l’entitat. Alhora, Montse Colomé, qui va estudiar dansa espanyola al Conservatori Professional de Dansa (CPD) i posteriorment va fer classes de dansa a l’Institut del Teatre, ha guanyat el premi a la trajectòria.

D’altra banda, la graduada en dansa clàssica pel CPD, Núria Guiu, ha obtingut el premi a la millor interpretació per la peça Likes. A més, Silvia Delagneau, graduada en Escenografia, s’ha endut el premi al millor vestuari per “Pasionaria”.

Els Premis Dansacat, nascuts amb l’objectiu de reconèixer, incentivar i promoure la feina dels professionals de la dansa a Catalunya, en l’edició d’aquest 2020 han inclòs 10 categories. Els finalistes de cada categoria han estat seleccionats per una comissió d’experts en dansa, a excepció de les candidatures al premi a la trajectòria, que han estat seleccionades per les persones associades a l’APdC. Posteriorment, s’ha sotmès a votació popular els finalistes. Podeu consultar aquí els vídeos del lliurament de premis: Premis Dansacat 2020


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x