Logo Institut del Teatre

Sílvia Munt, Xavier Sabata i Joan Ollé, directors dels espectacles dels alumnes de 4t de l’ESAD d’aquest mes de desembre

Comparteix

9.12.2020

Laments (esquerra) i Dansa d'agost (dreta), dos dels tallers de 4t de l'ESAD d'aquest desembre

Un any més, l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) acomiada l’any amb tres espectacles dels alumnes de quart curs de les especialitats d’Interpretació i d’Escenografia, junt també amb els alumnes de segon curs de l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE) en un dels tres muntatges.

Cada any es convida a professionals de l’escena a dirigir algun dels espectacles com a professors convidats. Enguany, s’ha convidat l’actriu i directora de cinema, teatre i televisió Sílvia Munt, i al contratenor Xavier Sabata, els quals dirigeixen dos dels espectacles que es podran veure, mentre que el tercer està conduit pel director i professor de l’ESAD, Joan Ollé. En els darrers anys els alumnes han tingut l’oportunitat de treballar, entre altres, amb Julio Manrique, David Selvas, Àlex Rigola, Oriol Broggi o Roger Julià.  

El primer dels muntatges que es podrà veure és el musical creat i dirigit per Xavier Sabata “Laments” a càrrec dels alumnes de l’especialitat de teatre musical i amb la col·laboració de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), que hi participa amb músics que tocaran en directe durant l'espectacle. Serà al Teatre Estudi, del 3 al 6 de desembre, a les 18.30 h.

La segona setmana de desembre serà el torn dels alumnes de l’itinerari de text que mostraran a l'espai Dau al Sec l’espectacle “Dansa d’agost” dirigit per Sílvia Munt, del 10 al 13 de desembre. I per últim, la tercera setmana de desembre, el Teatre Alegria de la seu de l’Institut del Teatre a Terrassa acollirà l’espectacle dirigit per Joan Ollé “Hèl·lade (viatge a Grècia)”, que es podrà veure del 17 al 20 de desembre.

L'escenografia, vestuari i il·luminació dels muntatges va a càrrec dels alumnes de l'especialitat d'escenografia de quart curs mentre que “Hèl·lade (viatge a Grècia)” compta amb la participació dels alumnes de 2n de l’ESTAE de les tres especialitats, so, maquinària escènica i luminotècnia, que conjuntament amb els seus professors, s’encarreguen de la coordinació tècnica, el muntatge tècnic i la gestió de la tècnica durant els assajos i funcions.

Taller integrat de quart

D’altra banda, del 18 al 20 de desembre també es podrà veure a la sala Plató de l’Institut del Teatre “L’home dels coixins”, el resultat final de l’espectacle realitzat per alumnes de quart curs de les tres especialitats de l’ESAD (Direcció i Dramatúrgia, Interpretació i Escenografia). L’anomenat taller integrat, està dirigit per Anna Roy i Martín García i en aquesta ocasió coincideix en dates amb la resta de tallers dels alumnes de quart.

La informació detallada de cada espectacle la trobareu properament a l'apartat Cartellera IT de la web. 

A causa de la situació de pandèmia del COVID-19, l’aforament està limitat al 50%, cal reserva prèvia per poder assistir a l’espectacle i tenen prioritat en la reserva els membres de la comunitat educativa de l’Institut del Teatre.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x