Logo Institut del Teatre

Programació de projectors mòbils i dispositius multicanal

Comparteix

Destinat a  tècnics d’equipaments municipals de la província de Barcelona
Inscripcions obertes
Dates: del 18 al 22 de març de 2019

-------------

El  curs té com objectiu capacitar al tècnic per a la gestió de sistemes de projectors mòbils i altres dispositius multicanal, a partir del coneixement detallat de l’arquitectura i metodologia de programació de les taules de control per projectors mòbils.

S’adreça preferentment al personal de l’espectacle en viu que desenvolupa les seves tasques en l'àmbit tècnic de la luminotècnia i a il·luminadors.

Per a inscriure's al  curs és desitjable un coneixement elemental de la constitució i funcionament dels projectors robotitzats i convencionals i de les instal·lacions de luminotècnia espectacular.

Impartit per Guillem Costa il·luminador, tècnic de llums, operador de taula, músic i docent. Amb estudis de luminotècnia a l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle i llicenciat en Estudis Superiors de Música pel centre Taller de Músics en l’especialitat d’Intèrpret, treballa des del 1996 en el món de la il·luminació espectacular, especialitzant-se  en el disseny d’il·luminacions i operador de taula en el sector dels concerts. Actualment treballa amb diferents bandes com Els Pets, La Iaia, Núria Graham i Guillem Roma. Anteriorment ha fet gires amb grups com Macaco, Lax’N’Busto, Brams , Mesclat, Pep Sala, i Sau. 

Organitza: Oficina de Difusió Artística i Escola Superior de Tècniques de les Arts de l'Espectacle de l’Institut del Teatre. Àrea de Cultura, Educació i Esports. Diputació de Barcelona.  

Destinataris: Tècnics d’equipaments municipals de la província de Barcelona. 

Dates: del 18 al 22 de març de 2019

Horari: de 09.30 a 18.15 h  

Lloc: Escola Superior de Tècniques de les Arts de l'Espectacle . Institut del Teatre, Centre del Vallès. Plaça Dido, 1. Terrassa   

Places limitades: 15 

Inscripcions: Cal omplir aquest  formulari que trobaràs al portal Gestforma de la Diputació de Barcelona. 

Un cop us hàgiu inscrit, serà necessària la validació del referent de formació del vostre ajuntament perquè la inscripció sigui vàlida. El període d’inscripció es tancarà el 5 de març de 2019.


Continguts relacionats

  • Programació de projectors mòbils i dispositius multicanal

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x