Logo Institut del Teatre

Inscripcions obertes a les proves d’accés del Conservatori Superior de Dansa

Comparteix

22.5.2018

Proves accés CSD 2018-19

Des del 2 de maig i fins al 28 de maig, està obert el període d'inscripció a les proves d'accés al Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l’Institut del teatre en les especialitats de coreografia e interpretació i pedagogia de la dansa per al curs 2018-2019.

Les persones interessades en estudiar aquests estudis de títol superior, poden consultar quins són els requisits per a participar-hi, quines proves es duen a terme i els materials per a preparar-les.

Les proves d’accés consten de 2 blocs. El bloc A es divideix en tres proves, comunes per les dues especialitats, i el bloc B consta d’una sola prova específica segons l’especialitat. Cal aprovar el bloc A per fer les proves del  B. La nota final és la mitjana aritmètica de les qualificacions de les proves A i B (cal aprovar les dues).

Les tres proves del bloc A avaluen l’habilitat per dansar, els coneixements històrics, culturals i artístics de la dansa i l’habilitat de l’aspirant per improvisar i/o composar. Es duran a terme els dies 6, 5 i 7 de juny respectivament. La prova del bloc B es faran el 18 de juny. Els aspirants que superin el bloc A seran visitats per un equip mèdic que explorarà les seves condicions físiques.

Les persones que no disposin del títol de grau mitjà/professional de dansa i de fora de Catalunya hauran de passar unes altres proves els dies 5 i 9 de juny respectivament.

Podeu consultar tota la informació detallada de les proves a l’apartat proves d’accés del CSD. També trobareu un resum amb la informació destacada en aquest document (pdf).

D’altra banda, el CSD organitza dues classes de demostració gratuïtes els dies 5 i 6 de maig de 2018 adreçades a futurs estudiants dels ensenyaments del Títol Superior de Dansa amb l'objectiu de donar a conèixer a nivell pràctic els estudis de les dues especialitats del CSD, Coreografia i interpretació i Pedagogia de la dansa.

Per més dubtes, podeu escriure a Secretaria Acadèmica a sec_acad.it@institutdelteatre.cat


Continguts relacionats

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x