Logo Institut del Teatre

Inscripció oberta al curs gratuït de Vincent Roumagnac «Vers un teatre hiperdramàtic»

Comparteix

19.4.2018

Roumagnac

Des del 16 d’abril i fins el 8 de maig us podeu inscriure al curs gratuït que impartirà l’investigador i artista basco-francès Vincent Roumagnac a l’Institut del Teatre sobre teatre hiperdramàtic.

Roumagnac actualment dirigeix el seu doctorat de recerca artístic en el Performings Arts Research Centre in the Theatre Academy d'Helsinki (Universitat de les Arts) en "pensament escènic, temps i ecologia", convida, en aquest taller, a treballar els següents aspectes:

  • Com dirigir, realitzar o prototipar un teatre del futur, reconeixent (tot i  criticant el terme) l'Antropocè i enfront de les amenaces ambientals del segle XXI?
  • Com(re)considerar i donar hospitalitat dramatúrgica als éssers més-que-humans (vegetals, animals, minerals,  meteorològics però també computacionals, algorítmics...) com co-agents escènics contemporanis?
  • Com revisar i renegociar ecològicament el control estètic humà de l'escenari, la qual cosa podria implicar un canvi des de la lògica antropocèntrica de representació cap a la de xeno-perfomativitat? 
  • Quines formes escèniques poden aparèixer després de les dramatúrgies del postdramático, en aquest moviment radical cap a un teatre hiperdramàtic? 

El curs «Vers un teatre hiperdramàtic» s’adreça a alumnes i graduats/des de dansa i teatre, així com totes aquelles persones interessades en les arts escèniques i la seva creació. Té una durada de 20 hores i es farà del 14 al 18 de maig de 16 a 20h. Les places són limitades i la selecció es farà per ordre d’inscripció

Per més informació del programa, inscripció, calendari i dates consulteu següent enllaç


Continguts relacionats

  • Roumagnac

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x