Logo Institut del Teatre

Bases per la selecció de 4 alumnes per a la participació a la Quadriennal de Praga 2019

Comparteix

La Quadriennal de Praga (PQ) és una plataforma internacional per a l’educació en escenografia, exposicions, intercanvis, projectes encarregats, simposis,  residències, que es celebra cada quatre anys. És l’exhibició internacional més important d’escenografia, de caràcter competitiu, que explora en tota la seva extensió les arts escèniques, des del vestuari i el disseny d’il·luminació i so, fins als nous enfocaments per a l’escenografia. 

Enguany, la Quadriennal de Praga celebra la 14a edició, que tindrà lloc del 6 al 16 de juny de 2019 a la República Txeca. En aquesta nova edició, les àrees d’interès de la PQ2019 són Imaginació, transformació i Memòria. 

L'objecte de les presents bases és regular i fixar els criteris per a la selecció d’un màxim de 4 alumnes de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut del Teatre que formaran un grup de treball anomenat “Imagination Estudio”, per a la participació en la Quadriennal de Praga 2019 en la secció “Exposicions de l’Estudiant” amb la presentació d’una candidatura-proposta.

Requisits per a participar: 

  • Ser estudiants de 3r i 4rt curs de l’Institut del Teatre de qualsevol de les seves escoles superiors (ESAD o CSD).
  • Estar matriculats l’any acadèmic 17-18 i/o ser estudiants pendents del TREBALL FINAL durant el curs 17-18.
  • Estar matriculats a l’Institut del Teatre durant l’any acadèmic 18-19, d’assignatures obligatòries de 4rt i/o TREBALL FINAL i/o crèdits d’optativitat i/o reconeixement de crèdits.
  • Els aspirants s’han de presentar en grups d’entre 3 i 4 estudiants.
  • Els equips de treball han d’estar conformats per un mínim de dos estudiants de l’especialitat d’Escenografia de l’Institut del Teatre.

 No s’acceptaran inscripcions individuals.

Sol·licituds: 

Els grups que optin a formar part de l’equip “Imagination Studio”  els integrants dels quals estiguin en possessió dels requisits esmentats a l’apartat anterior i vulguin participar en la XIV edició de la Quadriennal de Praga 2019 hauran de presentar una única instància per grup al Registre General de l’Institut del Teatre (de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores), Plaça Margarida Xirgu, s/n de Barcelona (08004). 

La documentació a presentar és: 

  • Noms i cognoms de tots els alumnes integrants del grup.
  • 1 Document amb els noms i cognoms dels alumnes que integraran el grup de treball “Imagination Studio”, escola i especialitat que estan estudiant cadascun d’ells, assignatures matriculades el curs 2017-18 i proposta de matrícula per al curs 2018-19.
  • 1 Document amb el contingut de la proposta. Es presentarà el tipus de dossier i material que es consideri escaient per explicar-la.
  • Currículum Vitae de cadascun dels membres de l’equip.

El termini per presentar els projectes finalitza el 19 de març de 2018. 

La proposta guanyadora tindrà un pressupost de 8.000 euros per dur a terme el projecte (producció, muntatge i desmuntatge).

El grup seleccionat disposarà de transport i allotjament pagat durant la seva estància a Praga així com la inscripció gratuïta a la PQ19 per poder assistir a totes les exposicions i activitats a més d’una possible convalidació per crèdits de lliure elecció.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x