Logo Institut del Teatre

Tramitació del Títol Superior de Dansa

Comparteix

Un cop finalitzats els estudis es podrà tramitar el Títol Superior en Dansa.

Per poder procedir a la tramitació s'haurà de presentar l'acreditació oficial del nivell de llengua estrangera requerit, que per a les promocions que van iniciar estudis des del 2010/11 serà: Nivell B1 d'alguna de les llengües següents: anglès, francès, alemany o italià.

També es considerarà acreditat el nivell de llengua en els casos següents, segons consta en el document de Verificació del Títol Superior en Dansa:

a) A través de les assignatures optatives que el centre destinarà a tal efecte, de nivells 1 i 2, amb l'objectiu d'assolir al final dels estudis el nivell B1.

El nivell d'entrada és el nivell inferior, A1 o A2.

b) A través d'un curs on-line de llengua estrangera impartit per la Diputació de Barcelona, per la Universitat de Barcelona o per la Universitat Oberta de Catalunya. El nivell d'entrada és el del batxillerat.

c) A través de la superació de les assignatures obligatòries de Tècniques de la dansa III i IV de tercer i quart curs, que seran impartides en llengua estrangera. El nivell d'entrada és el del batxillerat. L'adquisició de competències consistirà en el seguiment d'una classe de dansa en llengua estrangera.

L'avaluació consistirà en la superació de l'assignatura, la qual cosa implica la comprensió oral per tal de poder-la seguir amb aprofitament; un treball escrit en aquesta llengua i una entrevista oral amb el professor de l'assignatura. El CSD des de la seva fundació ha comptat amb professorat convidat de diferents països europeus i americans (EEUU, Holanda, França, Regne Unit, Alemanya) tots ells grans professionals que imparteixen classes arreu del món en anglès o francès.

El nivell de llengua estrangera referit a les classes serà el següent:
Tècniques de la dansa III més Tècnica opcional de dansa A nivell A2.
Tècniques de la dansa IV més Tècnica opcional de dansa B nivell B1.

d) Realitzant amb aprofitament les pràctiques externes a l'estranger.

e) Superant els estudis cursats amb el conveni del programa Erasmus a la universitat de destí."

La tramitació del Títol incorpora d'ofici la tramitació del primer Suplement Europeu al Títol (SET).

Nota_ si ets a punt de finalitzar els estudis, et recomanem que et posis en contacte amb IT Impulsa per a informar-te de tot el que et pot oferir el servei a partir d'ara

 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x