Logo Institut del Teatre

5 de març de 2015


Els estudis d'Art Dramàtic compten amb 2 tipus de tutoria diferents: La tutoria d'assignatura i la tutoria grupal o de curs.

La tutoria d'assignatura, es desenvolupada per cada professor de manera individual i autònoma segons els seus criteris o necessitats. Fa referència al procés d'ensenyament-aprenentatge de la matèria que ensenyen.

La tutoria grupal o de carrera, és col·lectiva i es gestionada per l'equip directiu de l'Escola, amb la intenció de millorar la qualitat dels estudis en el seu conjunt. És aquest equip qui proposa un coordinador o coordinadora que junt amb la/el Cap d'Especialitat dinamitzarà aquesta activitat. També l'Escola proposarà un equip de tutors que se n'encarreguen de dur-la a terme. Cada grup/curs d'alumnes tindrà assignat un tutor o tutora.

Durant el curs s'establiran tres tutories grupals, en les que el tutor o tutora dinamitza una sessió comunicativa amb l'alumnat de cada grup. Aquesta informació es aportada posteriorment a la reunió de seguiment de curs, per posar en comú el procés acadèmic.

L'objectiu general de la tutoria grupal és el de millorar la comunicació entre els diferents estaments escolars i dimensionar el més acuradament possible els diferents problemes que puguin anar apareixent i derivar la seva gestió a l'estament corresponent.

Els objectius concrets són tres. Recollir informació de l'alumnat en relació al procés desenvolupat durant el curs i propostes de millora. Donar informació sobre el funcionament pedagògic o logístic dels estudis. Compartir tota aquesta informació amb la resta de professorat en les reunions de seguiment de curs.
Signatari:
S'està verificant la signatura digital. 
Data:
S'està verificant el segell de temps. S'està verificant el segell de temps.

Verifica

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x