Logo Institut del Teatre

Tràmit de sol·licitud de lloguer espais

Comparteix

L'Institut del Teatre ofereix un servei públic de lloguer dels seus espais. Aquests són molt apropiats tant per desenvolupar activitats relacionades amb les arts escèniques com per a fer altres tipus d'actes: seminaris, jornades, projeccions, cursos, actes culturals i empresarials, etc. En la nostra gestió ens fixem l'objectiu de donar una resposta integral i professional a cada demanda.

Degut a les circumstànices de la pandèmia, per responsabilitat sanitària, el lloguer d'espais queda suspès fins a nou avís. En aquest mateix espai web actualitzarem la informació quan el servei s'hagi restablert. Discupeu les molèsties.

El centre de Barcelona disposa d'espais diversos com aules per a classes teòriques, aules de dansa, aules d'interpretació, aules de veu i de música, espais polivalents com l'Auditori, un Plató i dos sales teatrals. Així mateix es poden llogar diversos espais al Centre d'Osona i al Centre del Vallès.

Pots sol·litar-ho qualsevol empresa companyia o particular sempre que la seva finalitat tingui per objecte dur a terme activitats relacionades i/o compatibles amb el món de les arts escèniques o la dansa.

El lloguer d'espais és un servei subjecte a una taxa pública que podeu consultar a la Normativa general de l'Institut del Teatre.

Visitant aquesta pàgina trobareu la relació d'espais de l'Institut del Teatre que s'ofereixen en règim de lloguer.

Per poder iniciar qualsevol reserva, és indispensable que els interessats ens facin arribar, telefònicament (93 227 39 00) o per correu electrònic (lloguerespais@institutdelteatre.cat), les dates i horaris en que es realitzarà l’activitat. Una vegada comprovada la disponibilitat dels espais el peticionari ha de complimentar i adreçar, mitjançant correu electrònic i amb una antelació mínima de quinze dies i màxima de tres mesos, la documentació relativa a l'acceptació del compliment de seguretat i salut (Rebut informació) i el model de reserva d'espais (apartat Documentació necessària).

Documentació necessària:


Continguts relacionats

  • Recorregut virtual pels espais de l'Institut del Teatre

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x