Logo Institut del Teatre

Vestuari i utillatge

Comparteix

L'Institut del Teatre disposa d'un servei de vestuari i attrezzo a disposició de l'alumnat i del professorat de les escoles com a complement a les seves activitats acadèmiques.

  • El servei de préstec de vestuari està ubicat a la planta subterrani 2 de l'edifici de Barcelona, i a la 1a. Planta de l'edifici de Terrassa.
  • El servei d'attrezzo està ubicat a la planta subterrani 3 - escala de teatres -  de l'edifici de Barcelona.

Podeu consultar l'inventari de material d'atrezzo disponible a la columna de la dreta. Tingueu en compte que només s'ha catalogat el material amb un cert volum, la utilleria petita (vaixella, telefons, trofeus...) no està relacionada a l'arxiu.

Per a més informació pots contactar amb el Servei de préstec de vestuari i Utillatge:

Normativa d'ús del Servei - Préstec de Vestuari de l'Institut del Teatre

1. Alumnes matriculats a l'ESAD i al CSD

Tindran dret a sol·licitar en préstec qualsevol element de la secció de Teatre.

Tindran dret a sol·licitar en préstec elements de la secció de Dansa, sempre i quan la Coordinació Acadèmica de l'EESA-CPD doni la seva autorització.

Tindran el deure de tornar el material després de rentar, sempre i quan la seva neteja no suposi cap despesa de tintoreria. En aquest cas, aniria a compte del servei-préstec de vestuari.

Aquesta normativa serà vigent en qualsevol de les assignatures reglades que realitzin els alumnes, inclosos els tallers i projectes de final de carrera.

2. Alumnes matriculats al CPD

Tindran dret a sol·licitar en préstec qualsevol element de Teatre o Dansa, sempre i quan portin una autorització per escrit del Cap d'Escola o del Coordinador/a d'Activitats Acadèmiques.

Tindran el deure de tornar rentat el material de roba interior, mallots i altres peces que no comportin rentat de tintoreria, tot i seguint les indicacions de la persona responsable del servei-préstec de Vestuari.

Aquesta normativa serà vigent en qualsevol de les assignatures reglades que realitzin els alumnes, inclosos Tallers.

3. Alumnes pertanyents a d'altres centres acadèmics

Tindran dret a sol·licitar en préstec qualsevol element de la secció de Teatre.

Tindran el deure de retornar el material després de rentar, encara que això suposi una despesa de tintoreria.

L'Institut del Teatre oferirà aquest servei a d'altres escoles, sempre i quan el material motiu de préstec no estigui reservat per a activitats de l'Institut del Teatre i que l'alumne sol·licitant aporti una carta d'aval de l'escola a la qual pertany. Aquesta carta anirà dirigida a la Coordinació Acadèmica de l'Institut del Teatre i estarà signada per l'alumne i el seu cap d'estudis o persona responsable.

El servei s'haurà de concertar prèviament per telèfon, per tal d'establir dia i hora, amb la persona responsable.

4. Alumnes o professionals (siguin o no exalumnes), en preparació d'un espectacle o d'altres activitats realitzades fora de l'Institut del Teatre

Se seguirà la normativa especificada en el punt 3. La carta anirà signada per la persona que sol·liciti el préstec i pel responsable de producció corresponent.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x