Logo Institut del Teatre

Saiz Doñaque, Victoria

Comparteix

Departament: Dansa clàssica - Moviment

Any inici docència a l’Institut del Teatre: 2008

Formació acadèmica:

Inicia els estudis de dansa a l’Escola de Ballet de Eulàlia Blasi, continua la seva formació a l’Institut del Teatre on es gradua en l’especialitat de dansa clàssica.  Tramita i obté el reconeixement de l’equivalència, a efectes de docència, dels seus estudis  complets de dansa, anteriors a la LOGSE.

Experiència professional:

- Dart, companyia de dansa (direcció: G. Coll); Ballet de Zaragoza (direcció: M. Galindo) en el qual interpreta rols principals dels coreògrafs Uwe Scholz, William Forsythe i Mauro Galindo; Gelabert-Azzopardi cia de dansa (direcció: C. Gelabert); Balletto dell’Esperia (direcció: P. Mohovich) en el qual forma part com a ballarina i posteriorment és mestre de ball de la companyia i assistent de coreografia; President jurat per a la selecció de coreògrafs per la “Stagione di Danza del Centro Coreografico Progetto Rettilario” (Torino-Italia).

- Experiència pedagògica:  Escola de Ballet de Eulàlia Blasi (BCN, Centre autoritzat per la Generalitat de Catalunya); Estudio de danzas de Mirta y Marcelo Aulicio (Fossano-CN-Italia); FAENZ’a Danza (Faenza-RA-Italia); Ritmes (BCN); Institut del Teatre (BCN), en el qual del 2.008 fins actualment, imparteix classes de dansa clàssica, tècnica de puntes, repertori i taller de creació.


Dades de contacte

email

saizdv@institutdelteatre.cat

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x