Logo Institut del Teatre

Reguant Fosas, Gemma

Comparteix

Departament: Veu

Any inici docència a l’Institut del Teatre: 1986

Formació acadèmica:

Doctora en Art Dramàtic, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Experiència professional:

- Actriu i directora.

Com a actriu i directora ha creat recitals de: Maragall, Palau, Lorca, Perarnau,  Poetes catalanes i alguns d’ells els ha portat a escoles i a Instituts.  Com a actriu ha estat dirigida per Calixte Bieito, Iago Pericot, Pere Planella, Imma Colomer,... La darrera estrena com a directora ha estat “Ai com m’agrades”, a “El Molino” de Barcelona.

- En el camp de la docència:

Professora a l’Institut del Teatre des del curs 1985-86. Ha impartit classes al Postgrau de l’ESADIB de Palma de Mallorca, al professorat de l’ESAD de Gijón, Postgrau de logopèdia de Blanquerna, Postgrau de periodisme de la Universitat Ramon Llull, Màster de comunicació avançada UB, MNAC, MAC, Formació d’Art-Teràpia de Jean-Pierre Klein, Teatre del Liceu, TV2.

Ha impartit cursos sobre la seva recerca amb l’olfacte a l’Aadpc i a les Jornades Internacionals sobre la veu en escena a la UNRN (Argentina).

Línies de recerca:

Ha investigat més de 20 anys sobre l’ús dels cinc sentits per a la millora de la veu i de l’expressió. Amb la recerca amb la vista ha expandit la seva tècnica “Respirar Quadres” al MNAC a guies de museu, persones en risc d’exclusió i persones amb E.L.A; i a Residències de Gent Gran i a educadors socials amb Apropa Cultura.

Ha participat amb la seva recerca al Congreso La voz en la escena artística (Mèxic), al congrés Mutis (IT) i al Congreso de Fonética experimental (CIFE 2017 Madrid).

La seva darrera publicació és Olora i parlaràs millor. Exercicis d’olfacció, de veu i de respiració que ajuden a viure millor.


Dades de contacte

email

reguantfg@institutdelteatre.cat

Continguts relacionats

  • Gemma Reguant.jpg

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x