Logo Institut del Teatre

Molina, Víctor

Comparteix

Departament: Teoria i història de les arts escèniques

Formació acadèmica:

Doctor en Filosofia

Experiència professional:

- Creador de diverses dramatúrgies de teatre visual i dansa.

Va ser director del Festival Internacional de Teatre Visual i de Titelles de Barcelona, codirector del Teatre Malic; va formar part de la direcció artística del Teatre Lliure en l'època en què aquest va ser dirigit per Alex Rigola. Va ser director de l'Observatori de Llibertat de Creació, l'Oficina a Barcelona del Parlament Internacional d'Escriptors.

Ha participat en diversos assajos teòrics en obres col·lectives com: Arquitectura, art i espai efímer (UPC); Paisatges embrionaris. Presentació de fotografies (Actar); Paisatges després de la Batalla (Centre d'Art Panera) Llistes d'espera (Fundació Vila Casas); + Insectes (Centre d'Art Panera), Benvolgut públic. (CENDEAC, Centre Párraga); L'espectador actiu. (MOV-S), entre altres. És autor del llibre Escenes de l’Imaginari (Diputació de Barcelona) i de Escenes Europees (UAB, en premsa)

- En el camp de la docència: professor de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut del Teatre, imparteix assignatures com “Metodologies d'anàlisi i investigació de les arts escèniques” o “Escenografia i escriptura escènica”

Projectes / col·laboracions:

Col·labora amb regularitat en diferents publicacions periòdiques com La Vanguardia. (Pausa.). El Viejo Topo. Quimera. Südwind. DDT del Teatre Lliure. Reflexions entorn de la dansa, entre altres.

Forma part del Grup de Recerca d'Arts Escèniques (GRAE), de la Universitat Autònoma de Barcelona.


Dades de contacte

email

molinaev@institutdelteatre.cat

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x