Logo Institut del Teatre

Departament: Pedagogia

Any inici docència a l’Institut del Teatre: 1998

Formació acadèmica:

  • 1990 Títol Professional de Música pel Conservatori Superior de Música del Liceu
  • 1990 Títol Professional de Dansa en l’especialitat de Dansa Clàssica per l’Institut del Teatre (Premi extraordinari final de Carrera)
  • 2005 Títol Superior en Dansa en l’especialitat de Pedagogia de la Dansa (Premi extraordinari final de Carrera)
  • 2010 Diploma d’Estudis Avançats en el Doctorat d’Arts Escèniques de la Universitat Autònoma de Barcelona
  • 2020 Màster en Gestió i Avaluació de la Qualitat a l’Educació Superior per la UOC

 

Experiència professional:

  • Ha treballat com a ballarina clàssica i contemporània al Ballet Contemporani de Barcelona-BCB i a la Companyia Dansa Dark, dirigida per Guillermina Coll, així com a les companyies poloneses Teatr Wielki (Lódz) i Polski Teatr Tañca (Poznañ), amb coreografies de ballets de repertori clàssic i contemporani. És en aquesta darrera companyia polonesa on també treballa com a repetidora i assistent de coreògraf.
  • En el camp de la docència: Des del 1998 fins al 2012, ha estat professora del Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre en assignatures de tècnica clàssica i puntes, així com en assignatures de Tallers de repertori, Variacions i Tallers de creació. Des del 2005 fins a l’actualitat és docent del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre amb assignatures de l’àmbit del moviment, de la notació Laban i de la didàctica de la dansa clàssica, del repertori i de la música, tutoritzant assignatures de pràctiques de l’especialitat de Pedagogia així com Treballs Finals de la mateixa especialitat.
  • A l’Institut del Teatre, ha desenvolupat igualment diversos càrrecs i encàrrecs com la Coordinació de 1r i 2n cicle o la Coordinació artística al Conservatori Professional de Dansa, la direcció de l’especialitat de Pedagogia de la dansa del Conservatori Superior, la Direcció del departament de Pedagogia de les Arts de l’Espectacle i la seva àrea de Psicopedagogia, la Codirecció del Postgrau d’Arts Escèniques i Educació en l’itinerari de Moviment i Educació o la Coordinació Acadèmica de l’Institut del Teatre. També ha format part del Consell de Postgrau i Recerca de l’IT, de la Comissió per a l’elaboració de l’actual Pla d’estudis del Conservatori Superior de Dansa i de la Comissió per a l’elaboració del Sistema de Garantia Interna de la Qualitat del CSD. De 2020 a 2022 també ha estat membre de la Unitat Tècnica de Qualitat de l’IT.


Correu electrònic: planaen@institutdelteatre.cat


Càrrec

Secretària acadèmica CSD

Dades de contacte

email

s_academ_csdansa@institutdelteatre.cat

Continguts relacionats

  • Nuria plana

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x