Logo Institut del Teatre

Núria Martin Fandos és ballarina professional, coreògrafa i professora de dansa nascuda a Barcelona, Espanya.

Als 4 anys va començar la seva educació en diferents disciplines de dansa i des d'aleshores ha estat a sobre dels escenaris. Als 17 anys va ser acceptada al Conservatori Professional de Dansa de Barcelona de l'Institut del Teatre d'on es va graduar amb la carrera en Dansa Contemporània. Al 2013 va rebre una beca completa ($21.760) per el Certificate Program a Peridance Capezio Center (New York) on va obtenir un Certificat en Dansa Contemporània amb Matrícula d'Honor. Durant la seva educació ha actuat en peces de Stijn Cellis, Robert Battle i Lali Ayguadé entre d'altres.També ha aprofundit en el seu entrenament assistint a múltiples worshops amb Mathilde Von Meerendonk, Igal Perry i Eva López Crevillén. Als 14 anys va ser acceptada a La Companyia de Ballet Clàssic de Catalunya, on es va formar i actuar en grans ballets coreografiats per Rodolfo Castellanos i dirigida per Elise Lummis.

També ha tingut el privilegi de treballar als escenaris, televisió i anuncis comercials. Va ser una ballarina destacada per la Gala Benèfica de Toys "R" Us 2016, on va actuar amb el guanyador del premi Emmy Martin Short. Ha actuat a Emocions en Moviment dirigida per el guanyador de multiples premis Toni Mira, al famós monument de La Pedrera per la Celebració dels 100 anys.

Martín ha estat una ballarina destacada a diverses campanyes de marketing com #TheEducationofMe by the world renowned CNN, The Huffington Post and The Washington Post appearance Kevin Powell i la 2011 Bugaboo Donkey Street Marketing Campaign de Bugaboo International b.v. coreografiada pel respectat Oscar Reyes i representada a Bilbao. Televisió de Catalunya la va escollir per l'anunci d'estiu Aquest Estiu M'agrades Molt, amb el grup musical guanyador dels premis Enderrock Els Catarres. El mundialment reconegut cantant Xilè Nano Stern va destacar Núria Martin en el seu vídeo musical Chant for Peace.

Actualment la Núria és membre fundadora i directora d'assajos de Michiyaya Dance. Col·labora com artista convidada amb De Funes Dance, BalaSole Dance Company, Bare Dance Company, Suku Dance Lab,ZenSpace i Estado Flotante entre d'altres. També coreografia i presenta la seva pròpia feina internacionalment i ha col·laborat amb Elisabeth Motley amb el solo Day,night and everything i amb el video musical She's d'ATELLER.

És mestre de dansa a nivell nacional i internacional, educant a les pròximes generacions de ballarins, a Dance Cavise, Studio B Dance i Shiamak New York entre d'altres.

Ha rebut el guardó de Reconeixement de Trayectoria Professional per l’Ajuntament de Sant Joan Despí al 2018 i el primer premi de la III Edició del Certamen Internacional de la Ciutat de Barcelona al 2013. Aquest premi la va honorar amb una beca completa ($21.760) per la mundialment reconeguda escola de dansa Peridance Capezio Center a New York. Des del 2000, la Núria ha rebut numerosos premis i honors de la Royal Academy of Dance com el Advanced Major. Amb MICHIYAYA Dance, ha rebut el Primer Premi ($1200) del 2016 Reverb Dance Festival i el Premi dels Directors al Winter Follies Festival 2016.

Actualment continua creixent i polint el seu art com a ballarina artista a Barcelona i a New York City.


Web

http://www.nuriamartinfandos.com

Continguts relacionats

  • Núria Martín Fandos

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x