Logo Institut del Teatre

Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona i en Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Com a intèrpret ha participat en muntatges teatrals com: La culpa no és de Brossa, és de Freud, obra de creació entorn Joan Brossa (La Seca – Espai Brossa), Troianes 15 versió de Troianes de Jean Paul Sartre dirigit per Anna Estrada, Companyia La Pell (Teatre Akadèmia, Barcelona), Hivern de Jon Fosse dirigit per Ester Roma (Versus Teatre de Barcelona), Sunset Park de Paul Auster dirigit per Ivan Padilla, (Teatre Gaudí Barcelona), Bartolomé encadenado de José Sanchis Sinisterra dirigit per Antonio Simón, (Teatre Grec - Festival Grec de Barcelona), Antígona de Jordi Coca dirigit per Montse González Parera (Teatre de Ponent de Granollers), Oceà d’Alessandro Baricco dirigit per Ivan Padilla (Versus Teatre de Barcelona), Llàstima que sigui una puta! de John Ford dirigit per Anna Estrada de la Companyia La Pell (Teatre Akadèmia, Barcelona), Hurlyburly de David Rabe dirigit per Gerard Iravedra companyia Waltzing Teatre (Teatre Tanatarantana, Barcelona), Macbeth de William Shakespeare dirigit per Albert Viñas (Festival de Almagro 2010), Uns amors, uns indrets, escrit i dirigit per Víctor Sánchez (Sagunt).

Com a membre del projecte “La Borda Teatre”, ha participat a Alicia bajo tierra, amb direcció de Michal Derlatka, Bodas de Sangre de F. García Lorca, dirigit per Ester Roma, La intrusa de Maurice Maeterlinck, dirigit per Jorge Gallardo.

En cinema ha participat a la pel·lícula Sal y diviértete de Luis Aller, i en televisió a La Riera dirigida per Esteve Rovira i Llegendes Urbanes, produccions de Televisió de Catalunya.


email

jrbonvehi@gmail.com

Web

http://www.ramonbonvehirosich.com

Telèfon

646099408

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x