Logo Institut del Teatre

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Membre del col·lectiu Be careful with the shadows i de la compayia La Gran Troupe. Ha estudiat amb Gey Pin Ang, Sol Picó, Lluís Pasqual, Peter Clough i Charlotte Munsko.

Com a actriu ha participat en muntatges com Un tramvia anomenat desig de Tennessee Williams, Somni Americà una adaptació de diversos clàssics americans del S.XX, Vània una versió de l’Oncle Vània de Txèkhov, Stockmann una versió de l’Enemic del poble d’Henrik Ibsen, El mal de la juventut de Ferdinand Brückner,  Molt soroll per res de William Shakespeare amb la companyia Les Antonietes i sota la direcció d’Oriol Tarrasón. Döppelganger de Llàtzer García, Hamlet és mort dirigia per Judith Pujol, C. el petit llibre que encara no tenia nom amb la companyia Teatre Essela i Un quart de quatre de la matinada sota la direcció de Marc Artigau. Ha aparegut a la sèrie La Riera (TV3) i ha participat en diversos curtmetratges de l’ESCAC. 

Ha format part de la companyia Borda Teatre amb la qual ha paticipat en quatre muntatges: Bodas de Sangre sota la direcció d’Ester Roma, Alicia bajo tierra de Michal Derlatka, La intrusa i Fotos para para imitar posturas dirigides per Jorge Gallardo.


email

m.illamola.riubugent@gmail.com

Web

https://vimeo.com/mireiaillamola

Telèfon

616 21 55 09

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x