Logo Institut del Teatre

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre (ESAD). Beca Erasmus a la Theaterschool  Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (Holanda), i beca de l’IT a l'Scuola Europea per l'Arte dell'Attore,San Minniato (Itàlia).Titulada en Grau Elemental de Música pel Conservatori del Liceu.(Pla del 1966).  Estudis de cant, líric, musical, jazz, Estill Voicecraft. Complementa la seva formació amb Sol Picó, Javier Daulte, Jordi Casanovas, Albert Boadella.

Com a actriu ha treballat en diferents projectes, destacant:”Es fa fosc”, de Jordi Centelles (Sala Flyhard) ,“The Feliuettes”, direcció Martí Torras Mayneris (Teatre Maldà), “Generació de Merda, un musical de llum i color”, de Xavi Morató, (Teatre Poliorama),”Verdaguer”, musical d’Obeses (Teatre Romea),“Josafat“, de Joan Solana (Teatre Municipal de Girona), Balneari Maldà: l’Educació, dir. Adrià Aubert (Teatre Maldà), “Nevares”, d’Ignasi Roda (Teatre Grec-Festival Grec) “Five Minutes Theatre Show”, de La Reial (Teatre Nacional d’Escòcia), “Numeràlia”, de Joan Font-Els Comediants (Teatre Romea), “Nit de Reis”, direcció de Meral Taygun (Recklinhausen Festival, Alemanya), BunnY ME!” de La Reial: FiraTàrrega, Edinburgh Fringe Festival (Escòcia), Maasmechelen Theater Festival (Bèlgica), Festival Cos de Reus (CAT), Arkhangelsk Theater Festival (Rússia), Festival Còmic de Figueres (CAT), Festival Cratère Surfaces d’ Alès (França), Festival de Teatro de Torrelavega (SP), Olala Festival (Àustria), “Paella a l’atur”,dir. Propia (Teatre La Vilella), “RRReforma”,de La Reial (AnticTeatre), “Invintisibles” , de La Reial,representada a casa de Joan Dausà.

És cantant a “La pols i l’era”, de Guillamino i Oriol de Balanzó,(Auditori de Barcelona i Canet Rock) i corista per Eduard Gener (Black Music Festival, Sala La Planeta, Jamboree)  dobladora al català i castellà de “Menus Larcins”, de la cia. francesa Delit de Façade., actriu a la sèrie “Ciencia Forense” de RTVE, actriu co-protagonista i locucions tota la temporada de“Golobica T.V.”, (K3-TV3), actriu a “Buenafuente” (Antena3),Rubik (BTV) i Mini (BTV) i a la sèrie “Em dic Manel” (TV3).

Co-directora i co-fundadora juntament amb  Jordi Centelles, de La Reial (www.lareial.net) dedicada a fer representacions en escenaris reals. Els seus espectacles s'han pogut veure a nombrosos festivals europeus (Itàlia, Anglaterra, Escòcia, Espanya, Àustria, Irlanda, Rússia, Bèlgica, Suècia i França).

També forma part de l'equip de coordinació de Playteatre, dedicat a la gestió d'extraescolars d'Arts escèniques. 


email

laiaalsinairiera@gmail.com

Web

http://www.laiaalsina.com

Continguts relacionats

  • Laia Alsina

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x