Logo Institut del Teatre

Formada principalment a l’Institut del Teatre Barcelona en l’itinerari d’interpretació – musical i a l’Estudi Nancy Tuñón.
Estudis de veu i cant amb Gemma Reguant, Isabel Soriano, Catherine Fitzmaurice, Kena Toledo i Viv Maning entre d’altres. Llicenciada també en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona.
El 2016 presenta “Altres dones” a El Maldà. El seu primer disc com a cantant i compositora. Un disc de poesia musicada a partir de poemes d’Estel Solé i que encara està fent gira.
Ha fet també l’ajudantia de direcció i creació de l’espai sonor de “Diumenge” de Joan Brossa dirigida per Hermann Bonnín a La Seca (2017).
Com a actriu de teatre ha treballat en muntatges com “Animals de Companyia” d’Estel Solé,“Al 80% de les dones els agrada que les facin riure” de Miki Esparbé, “Cançons d’amors i de guerres” dirigit per Agustí Humet, “Girando en blanco” dirigit per Ester Villamor, “El cel de la Jojó” dirigit per Maria Casellas o “Argelès sur mer” dirigit per Àlex Rigola.
Ha participat a sèries de televisió i Internet com “Quimera” dirigit per Jose Deliencres i Marc Ramos, “La Patum. La festa del poble” dirigit per Carles Seuba, “Sisè Quarta” dirigit per Ernest Ollero, “Estrena’t” dirigit per Anna Freixas (TV3) i “El cor de la ciutat” dirigit per Esteve Rovira (TV3).
Ha interpretat també nombrosos curtmetratges de l’ESCAC, Blanquerna- URL i la Universitat Pompeu Fabra.


email

martinatresserra@gmail.com

Web

www.martinatresserra.com

Continguts relacionats

  • Martina Tresserra

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x