Logo Institut del Teatre

Nascut el setembre de 1984, inicia els seus estudis artístics a l'Escola d'Art i Disseny La Massana on es formarà com a dissenyador i escultor.

Graduat en Escenografia a l’Institut del Teatre de Barcelona, acumula anys d'experiència com a dissenyador d'interiors, escenograf i artista plàstic.

Actualment ha presentat i realitzat el disseny i la construcció de l'escenografia a "BAI- LONG", d'Ana Rocca a la Sala Àtrium (guanyadora del premi Beca Desper- ta Nau Ivanow 2014) i a "Seré carronya pels dofins que ara em somriuen", d'Aleix Duarri a la Sala Escaner IT.

L'any 2014 treballa en els muntatges de "Generació de merda", musical de Xavier Morató, al Teatre Regina, i a "Rashomón", taller d'escenificació de 4t curs al Teate Estudi de l'IT com a escenògraf, dissenyador de vestuari i de llums.

L'any 2013 realitza la seva tasca d'escenògraf i dissenyador de vestuari amb projectes com "Otel·lo" de William Shakespeare, adaptat i dirigit per Mercè Mariné, a la Sala Ovidi Montllor de l'Institut del Teatre, "Bonzo!!" d'Aleix Duarri, "L'animal mori- bund" de Philip Roth, adaptat i dirigit per Marc Villanueva i "La tardor barcelonina" de Francesc Pujols, dirigit per Fèlix Pons a La Seca-Espai Brossa.

Ha treballat com a coordinador d'espectacles i com artista dins el MiniFest IT, festival de Teatre i Noves Propostes Dramàtiques de l'Institut del Teatre de Barcelona.

El 2012 realitzà el disseny i la construcció de titelles per a l'espectacle "La Classe Morta", de Tadeuz Kantor, adaptat i dirigit per Joan Cusó a la Sala Maria Plans i de l'espai escènic de "El cas de les petúnies trepitjades" de Tenesse Williams, adaptat i dirigit per Marc Villanueva.

Va treballar en el disseny i la realització de l'ambientació i coordinació de la "Fira de Bellprat" per a la 5a Edició de la Fira del Llibre i a "Cuatro Miedos", instal·lació i recorregut performatiu a l'Institut del Teatre.

L'any 2005 va protagonitzar la pel·lícula "Fuerte Apache" de Jaume Mateu i ha participat com a figurant a la pel·lícula "Tapas" de Jose Corbacho.


email

jordirov@gmail.com

Web

www.jordirovira.ga

Telèfon

696 289 700

Continguts relacionats

  • Jordi Rovira

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x