Logo Institut del Teatre

Director, dramaturg, actor i pedagog. Fundador de la companyia Corcada Teatre.

Des de 2006 ha dirigit una trentena d’espectacles, entre els que destaquen: Abans que arribi l’alemany, Marta Barceló (Res de Res); Rinoceront, E. Ionesco (Teatre Principal de Palma); Cabaret encara més Íntim (Corcada Teatre); O, a partir d’Otel·lo de W. Shakespeare (Corcada Teatre); Ricard III, W. Shakespeare (ESADIB); Pessoa, o que o turista deve ver  (La Seca – Corcada Teatre); Dues dones que canten (Teatre Lliure Barcelona); Federico de Paseo (Corcada Teatre - Espai Brossa) o Pèl al pit (Corcada Teatre).

Com actor ha treballat, entre d’altres, a: De com la inèrcia condiciona la mecànica (Corcada Teatre); Cabaret encara més Íntim (Corcada Teatre); Cabaret Íntim (Corcada Teatre); La casa en obres, de Pep Tosar (Círcol Maldà); La sala blanca (Festival GREC'11 - Corcada Teatre); Somnis de Somnis, de Pep Tosar (Círcol Maldà) o Retorn a Andratx, dir. Hermann Bonnin (Brossa Espai Escènic).

Per televisió, és autor i director de Mai neva a ciutat, una sèrie de ficció per IB3. Ha actuat a Taxi (actor de repartiment, capítol pilot per a IB3) i L’Anell (actor secundari, sèrie de ficció de 62 capítols per a IB3.

Com a docent, ha estat professor a ESADIB (Escola Superior d’Art Dramàtic) de 2012 a 2016 de les assignatures: Interpretació i Taller d’Interpretació IV; Interpretació i Taller d’Interpretació III; Dramatúrgia I i II; Escenificació II. Ha estat director de l’Escola Municipal de Teatre de Palma (2012/14).

Ha estat ajudant i assistent de direcció de: El Malentès, A. Camus, dir. Andrés Lima (Teatre Principal de Palma); Amadeus, P. Schaffer, dir. R. Romei (Teatre Principal de Palma); Anita Coliflor, de Pablo Rosal; La casa en obres, de Pep Tosar (Círcol Maldà); La Disputa de l’Ase, d’Albert Mestres (Teatre Principal de Palma); Mòbil, de Sergi Belbel, direcció de Lluís Pasqual (Teatre Lliure); Un tren de somnis, de Jordi Sabatés, de Joan Font (Comediants - Teatre Nacional de Catalunya).

 


email

joanfullana@gmail.com

Web

https://sites.google.com/site/joanfullana/

Continguts relacionats

  • Joan Fullana

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x