Logo Institut del Teatre

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre i en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona. Com a actriu, també s’ha format a l’Odin Teatret (Dinamarca), la Scuola Europea per l’Arte dell’Attore (Itàlia) i al Rose Bruford College (Anglaterra).

Recentment ha actuat a EL LLARG DINAR DE NADAL, de la companyia La Ruta40 i guanyadora del Premi Butaca al Millor Espectacle de Petit Format 2015, i ha voltat pels Països Catalans amb CREMADES D’ÚLTIM GRAU, espectacle de creació pròpia a partir de textos de Joan Vinyoli.

Ha treballat en els espectacles MUESCAS MÁS HONDAS, de Ruth Vilar (dir: Ruth Vilar, Teatre Akadèmia), SENYOR GRIPAU, SENYORA MORT (dir: Albert, La Seca), EL BALNEARI (dir: Albert Prat, Festival Temporada Alta), EN EL LADRILLO DE CRISTAL (creació pròpia a patir de textos de Julio Cortázar estrenada a Santiago de Compostel·la i a La Corunya), DE LA MÀGIA A LA LLUNA (creació de Mamut Cinema), EL FURGATORI (dir: Iban Beltran, La Seca), TRIFULKES DE LA KATALANATRIBU (dir: Pere Planella, TNC), EL PETIT EIOLF (dir: Toni Casares, Sala Beckett), PEUS DESCALÇOS SOTA LA LLUNA D’AGOST (dir: Albert Mestres, Teatre Fortuny / Teatre Metropol), DEIXEU-ME UN TENOR (dir: Teti Canal, Teatre Kursaal), I S’APAGA AQUEST VESPRE, recital poètic de creació pròpia sobre l’obra de Màrius Torres, LA TERRA ÉS BAIXA I BRUTA I ERMA... (dir: Jordi Faura, Teatre Romea), YVONNE, PRINCESA DE BORGONYA (dir: Joan Ollé, Teatre Lliure) i NAUMON (La Fura dels Baus).

En cinema ha protagonitzat el curtmetratge noruec PREMATUR, escrit i dirigit per Gunhild Enger i guanyador de múltiples premis internacionals, i ha participat als films BARCELONA (UN MAPA), de Ventura Pons, i EL PERFUME, de Tom Tykwer (en la col·laboració de La Fura dels Baus). En televisió ha treballat a EL COR DE LA CIUTAT i LA RIERA (Televisió de Catalunya).


email

ainahuguetestrada@gmail.com

Web

http://www.aadpc.cat/aina-huguet/

Continguts relacionats

  • Aina Huguet

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x