Logo Institut del Teatre

Graduada en interpretació en l'especialitat de teatre de text per l'Institut del Teatre. S'ha format en dansa clàssica i contemporània (Escola de Dansa Laura Esteve), i en estudis musicals a l'Escola de música Victòria del Àngels (solfeig, cant i flauta travessera amb Josep Ferré). En el camp de l'interpretació s'ha continuat formant en workshops i laboratoris amb professionals com Ferran Utzet (Monòlegs), Sílvia Quer (Shakespeare en càmera), Jorge Picó (Teatre gestual i al carrer), Marta Carrasco (Teatre-dansa), Konrad Zchiedrich (Shakespeare), Christian Atanasiu (Clown), Coralina Colom (Veu i locució), Clara Segura (pràctiques de pedagogia teatral), Alfredo Sanzol (Interpretación "Humor y seriedad"), Karis Margolis (The Margolis Method), Wiktor Loga Skarczewski (El mètode de Lee Strasberg), Carlota Subirós (Viewpoints), Pere Sais (Lab. cos-veu-acció), Anna Estrada (Tècnica de veu Fitzmaurice), i Pep Armengol (Interpretació a càmera).

Els seus treballs més destacats són DES CHÂTEAUX EN ESPAGNE (direcció Sylviane Fortuny) de la compagnie Pour Ainsi Dire espectacle bilingüe estrenat al Théâtre Gérard Philipe a Saint Denis, i gira per França (2015-2016) i que segueix en gira aquest 2016-2017. PEDRA I SANG, Premi ciutat de Sant Cugat 2010, tragicomèdia musical amb música de Joan Alavedra (direcció de Dolors Vilarasau), UN DESGRACIAT, microteatre estrenat a Reus (direcció d'Adrià Diaz) i Premi ex aequo a la millor interpretació femenina juntament amb Júlia Santacana), EL SHOW DE HAPPY POLLO de Marc Villanueva (Direcció Meritxell Rodríguez) dins el Festival Barcino de l'Almeria Teatre, ANTÍGONA (LA NOSTRA ANTÍGONA) de Jean Anouilh (direcció Dolors Vilarasau) espectacle presentat com a Treball de final de carrera, BLACK BOX de Marc Angelet (direcció Sílvia Navarro), EL DRAC D'OR de Ronald Schimmelpfennig (direcció Carme Portaceli), CINC HABITACIONS de Caryl Churchill (direcció Glòria Balañà), WE TEACH LIFE, SIR (Direcció Moreno Bernardi), DANSA D'AGOST de Brian Friel (direcció Clara Segura), O YA NO ENTIENDO LO QUE ESTÁ PASANDO O YA NO PASA LO QUE ESTABA ENTENDIENDO (direcció Jorge Picó) estrenat al Festival TNT, VERSOS D'UNA NIT D'ESTIU (direcció de Joan Ollé) i PREGÀRIA DE GUERRA de Mark Twain (direcció Dolors Vilarasau) estrenat al Fòrum de les Cultures. Ha participat a 10 edicions de Lectures dramatitzades dins el cicle Lectures a la fresca Premi Ciutat de Sant Cugat 2014 (dedicades a Mercè Rodoreda, Baltasar Porcel, Àngel Guimerà, Pere Calders, Santiago Rusiñol, William Shakespeare, Josep Maria de Sagarra...) Actualment treballa en la creació de l'espectacle OH CRISTAL! (direcció Andrea Carballo) i col·labora amb l'espectacle "L'altre Voce" a partir de poemes d'Alda Merini que s'estrenarà a l'abril al Teatre Akadèmia amb direcció de Moreno Bernardi.

Dins el món audiovisual ha participat en el curtmetratge DESPERTADOR (direcció Cristina Juliana) i actualment està preparant ALICIA de Daniel Felices. En el món de la docència ha impartit tallers d'introducció a les arts escèniques al casal de Mirasol (Doble-via Ajuntament de Sant Cugat) i tallers de teatre a Can Saladrigas (Poblenou).

Ha doblat en català i castellà els personatges de l'aplicació en Patufet de la productora Criteri.cat.


email

martina_pv@hotmail.com

Web

http://www.aadpc.cat/martina-vilarasau/

Telèfon

606 11 79 94

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x