Logo Institut del Teatre

Llicenciada en Art Dramàtic a l'Institut del Teatre de Barcelona i llicenciada en Disseny Gràfic a l'ESDI de Sabadell. Creadora i productora de la companyia Les Bianchis i del col·lectiu Be careful with the shadows. Treballa com a actriu i com a dissenyadora gràfica. 

El seu últim projecte com a creadora ha estat Plácido Mo #Terrassa, (coproducció Festival TNT 2016). Ha treballat com a ajudant de direcció de Carme Portaceli a Esplendor, d'Abi Morgan, estrenada al Romea el juny del 2016 dins el Festival Grec 2016.

Com a actriu l'hem pogut veure a El llarg dinar de Nadal, de Thornton Wilder, dirigida per Alberto Díaz, de la companyia La Ruta 40, al Círcol Maldà. Guanyadora del BUTACA 2015 com a Millor espectacle de petit format. També a Troianes 15, de Jean-Paul Sartre, dirigida per Anna Estrada, de la companyia La Pell, al Teatre Akadèmia de Barcelona (2015). Tirant lo Blanc, de Joanot Martorell, dirigida per Pere Planella, al Teatre Nacional de Catalunya (2014). Gran Rifa d'un fabulós viatge a Mèxic de les companyies Teatro Ojo (Mèxic) i la Companyia Obskené. Coproducció internacional de Fira Tàrrega i el Centro de la Artes de San Luís Potosí (Mèxic) amb el suport de la Generalitat de Catalunya i Iberescena (en aquest projecte formava part de l'equip artístic a part de ser-ne actriu). Sota el Llit de Núria Vizcarro i Ricard Soler. Estrenat al Teatre Nacional de Catalunya. Coproducció de la Factoria Escènica Internacional (FEI) i el Teatre Nacional de Catalunya. Vaques Sagrades, de Denise Duncan, dirigida per Joan Arqué, de la companyia Taaroa Teatre, al Teatre Almeria (2013). Bolxevics, d'Aleix Aguilà, dirigit per Júlia Barceló, de la Companyia Solitària, a la Biblioteca de Catalunya (2013). Fa una mica de soroll, de Romina Paula, dirigida per Albert Prat, de la companyia La Ruta 40, Gira Catalunya/Europa 2013. Llàstima que sigui una puta! de John Ford, dirigida per Anna Estrada, de la companyia La Pell, al Teatre Akadèmia de Barcelona (2012). Hamlet és mort, d'Ewald Palmesthofer, dirigida per Judith Pujol, de la companyia Obskené, al Versus Teatre (2011). Circ de la Lluna, d'Aimé Malena, dirigit per Ricard Soler, de la companyia Obskené, PREMI INJUVE 2010 de creació jove del Ministeri d'Igualtat del Estat Espanyol. Entre d'altres.

En televisió l'hem pogut veure en sèries com 39+1, Kubala Moreno y Manchón, Pop Ràpid o Ventdelplà. I en cinema, en la pel·lícula La estación del olvido, de Christian Molina.


email

mpuigtorres@gmail.com

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x