Logo Institut del Teatre

Nascut a Valls el 1988, és llicenciat en Art dramàtic per l'Institut del Teatre de Barcelona (ESAD) i productor d'audiovisuals ràdio i espectacles per l'Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona. Ha cursat estudis teatrals i ha treballat al costat de professionals com Ventura Pons, Ferran Audí, Lluís Pascual, Bart Timmer, Bigas Luna, Xavier Albertí, Glòria Balañà, Josep Maria Mestres, Ricard Salvat, Pere Planella, entre d'altres.

Tot i la seva joventut l'hem pogut veure tant a la gran pantalla com al teatre. En cinema, ha protagonitzat la pel·lícula de Ventura Pons, Oh Quina Joia!. També ha participat a Any de Gràcia de Ventura Pons, El sexo de los Ángeles de Xavier Villaverde, Ghost Track de Fabrizzio Rosetti i Elisa K de Judith Collel i Jordi Cadena. Participa en diversos curtmetratges i és premiat com a millor codirector i millor actor per les peces Casting de Julietas, Bany Rural i Rubikat.

En teatre al 2016 representa Les Dones Sàvies de Molière a El Maldà. Al mateix temps, està immers en la gira per Catalunya de L'Avar de Molière, que es va representar al Teatre Goya sota la batuta de Josep Maria Mestres. En els dos últims anys ha participat en diverses produccions entre les quals destaquen Bluf de La Calòrica a la Sala Beckett, Balneari Maldà d'Els Pirates Teatre a El Maldà, L'hort de les Oliveres sota la direcció de Xavier Albertí al Teatre Nacional de Catalunya, Nit de Reis dirigit per Adrià Aubert a la Biblioteca Nacional de Catalunya i al El Maldà, Línies de Marilia Samper al Teatre Lliure, Estripar la terra de Josep Maria Miró a la Seca-Espai Brossa, El Cantador dirigit per Xicu Masó al Teatre Nacional de Catalunya, Onze.Nou.Catorze dirigit per Pere Planella al Centre Cultural del Born, Sing Song Swing, Els Guapos són els Raros, Perduts a la Viquipèdia, Neu Negra, El Mestre i Margatita, Hurlyburly, Comedy Tonigth, El Concierto de San Ovidio, Un llop fugint d'un eixam de trons, i diverses lectures a la Sala Beckett, La Seca i el Teatre Romea.

En televisió ha interpretat el personatge de Jordi Vargas a La Riera (TVC). També ha intervingut en sèries com Kubala Moreno i Manchón (TVC), Ventdelplà (TVC) i Tvmovies com Mentides de Silvia Munt. Ha protagonitzat els videoclips de grups musicals reconeguts com Sanjosex o Txarango.


email

ricardfarrebaldrich@gmail.com

Web

http://www.ricardfarrebaldrich.com

Continguts relacionats

  • Ricard Farré Baldrich

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x