Logo Institut del Teatre

És llicenciada en art dramàtic en l'especialitat de text a l'Institut del Teatre de Barcelona, llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per l'Escola de Ciències de la Comunicació de Girona i postgraduada en Gestió i Producció d'espectacles en viu per la Universitat de Barcelona.
En el camp de la producció va formar part de l'equip del Festival Temporada Alta'12 de Girona com a ajudant de producció i coordinadora de voluntaris. L'any 2013 continua amb la coordinació dels voluntaris del Festival Temporada Alta i entra a formar part de la Companyia teatral Obskené, on s'encarrega de coordinar el Cicle "Accent Obskené" de la sala Beckett i a produir i/o distribuir obres com "Fuenteovejuna: Breve tratado sobre las ovejas domésticas"(Premi Max a la millor adaptació teatral 2015), "Ciutat de Vidre" (premi Adrià Gual 2015 i estrenada dins el festival GREC 2016) o "Manifesta" (estrenada a Fira Tàrrega 2016) També ha estat coordinadora de l'escola de Teatre Musical AULES dirigida per Daniel Anglès.

Com a actriu l'hem pogut veure recentment a "Ciutat de vidre" dirigida per Ricard Soler i Mallol i estrenada en el Mercat de les Flors dins el Festival Grec 2016. També la vam poder veure a l'assaig obert del Teatre Lliure "Nosaltres no ens matarem amb pistoles" de Víctor Sánchez i a "Objectes" de Howard Barker dirigit per Anna Roca. També la vam poder veure a l'obra "108.1 Hi ha algú a l'altra banda?" de Corcada Teatre, "Escritos des del fuego" de la companyia Cavalls i La Filla del Carmesí de Josep Mª de Sagarra. Ha estat dirigida en lectures dramatitzades de la sala Beckett per Jordi Prat, Glòria Balanyà i David Plana. En l'àmbit cinematogràfic ha participat en el llargmetratge "Els passos perduts" de Jordi Cadena, i en el curtmetratge "La Muerte de Otilia Ruiz" de Ida Cuéllar.


email

nurisantalo@gmail.com

Web

www.obskene.org

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x